heramurpy kullanıcısının son içeriği

1. H

99 Wj Zj Yardım Lütfen

Selam arkadaşlar aranızda yeni sayılırım. Tecrübelerinize ihtiyacım var. 1,5 sene once 93 model modifiyeli XJ aldım abartı modifiye gozumu boyadı araca 6 ay bınemedım. Bındıgımde de tat almadım sanayıden çıkmadı. Temiz bir 99 model WJ buldum (buldum dıyorum ama ılan numarası malum sıtede ; 1...
  2. H

Xj Konusunda Acil Yardım

Yani bu duruma alışmak mı gerekiyor 100 km hızla giderken başıma gelirmi bu durum savarulurmuyum. Ben mi pirpirik yapıyorum gereğinden fazla??
  3. H

Xj Konusunda Acil Yardım

Arkadaşlar şu ana kadar ki yorumlar için teşekkürler. Kararımı verdim ilk ilandaki 1993 model xj ho ile kafa kafaya aracımı takas etmek için anlaştık. Arabayı denedim bir sıkıntı yok. Tek kafama takılan lastik ebadınında etkisi vardır yolda giderken 30-40 km araba saga sola kayıyor hissi veriyor...
  4. H

Xj Konusunda Acil Yardım

Diş doktoru bi arkadaşa ait 5.2 kafa kafaya takas önerdi çok methetti ama yorum saysısı çok az bana bi fikir verirseniz sevinirim. 1997 Jeep Grand Cherokee 5.2 43.900 TL Galeriden satılık ikinci el - 300140675
  5. H

Xj Konusunda Acil Yardım

Arkadaşlar öncelikle sitenizi ve yorumlarınızı sık takip eden biriyim. Çok işime yarar çok faydalı bilgi paylaşımlarından dolayı teşekkür ediyorum. Benim av ve günlük kullanım için halen kullanmakta olduğum 2011 Ford Ranger 3.0 TDCi 47.000 TL Sahibinden satılık ikinci el - 282553315 rangerimi...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,914
Kayıtlı Üye Sayımız
166,943
Kaydolan Son Üyemiz
PatBora

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri