Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhabalar. bende yaklaşık 2 yıldır defender kullanıcısıyım. 2. araç olarak kullanıyorum. kesinlikle yarı yolda bırakmıyor. 110 luk kasa : Av, Kamp ve safari için mükemmel. artık off roada atılmak istiyorum. Düz dizel yetersiz geliyor. aracımı satacağım ama kesinlikle tekrar defender alacağım...
Benim defender hidrolok direksiyon değil. Kendi orjinal jantları takılı. Hem gösterişli hemde çamur ve karda performansı iyi olması gerek tabi varsa :)
Merhaba arkadaslar. Aranıza yaklaşık 2 ay önce 92 model 110 luk düz dizel defender alarak katıldım. Aracımdan çok memnunum. Arazide gitmem çıkmam demiyor. Formda araştırdığım kadarıyla net bir bilgi alacağım yazı bulamadım. Aracım düz dizel olduğundan arazi performansını etkilememek şartı ile...
A.s dostum. Ben 1 ay önce 92 model 110luk düz dizel aldım çok memnunum. Formda bu konu hakkinda acilmis basliklar var. Sordugum 10 kişiden 7 si turbo dizel 3 ise düz dizel önerdi. Ama turbo dizeller pahalı geldi bana. Defenderde konfor arama. Düz yolda rahatlıkla 120 yi basiyorum. 130 u...
Diger aracımı 575 tl ye 1 ay önce sigortalattim. Gercekten şok oldum. Uygun bir poliçe bulursam burdan paylaşıcam. Yorumunuz için tesekkurler bora bey.
Selam arkadaslar. 10 gun önce 92 moden düz dizel defender aldim. Ruhsatta kamyonet olarak geciyor. Bugun sogorta yaptirmak icin yaptigim arastirmalarda şok oldum. Sorduğum şorketlerde En az 1400 tl en fazla 2300 tl. Ankarada ikamet ediyorum. Bildiğiniz ucuz sigarta yapan bir şirket var mı?
Cumleten hayırlı aksamlat. ilk defa kullaniyorum, yeni aldigim 92 110 luk düz dizel defenderin sürekli olarak 4 çeker lambası yaniyor normal mi? Daha önce hiç gözüm çarpmadı.