hermesofia kullanıcısının son içeriği

1. H

Kamp Arkadaşı Arıyorum

Ynt: Kamp Arkadaşı Arıyorum Bende çok gelmek isterim ama daha önce hiç böyle bir geziye çıkamadım çok istememe rağmen. neler gerekli malzeme tam olarak acaba
  2. H

Ağustos Ayında Kamp-gezi Arkadaşı

Ynt: Ağustos Ayında Kamp-gezi Arkadaşı bakalım artık görücez:))
  3. H

Ynt: Ağustos Ayında Kamp-gezi Arkadaşı iyi eğlenceler:)
  4. H

Agustos Ve Eylül Aylarında Gezi Arkadaşı

Ynt: Agustos Ve Eylül Aylarında Gezi Arkadaşı bende ağustosta düşünüyorum nerede otuyorsunuz planınz tam olarak?
  5. H

Ynt: Ağustos Ayında Kamp-gezi Arkadaşı Hadi ya çok iyimiş ... ben aslında şuanda da boşum ama ramazandan dolayı çıkamıyorum ama takipleşelim yinede . Ama siz şimdiden gittiğinize göre baya donanımlısınız demek ki.benim gidersem eğer ilk olacak ve ne,nasıl nerede hiç bir şey bilmiyorum çadır...
  6. H

Ynt: Ağustos Ayında Kamp-gezi Arkadaşı olabilir tabi.hııı öyle bir buluşma var demek ki ,oda olabilir tabi. teşekkür ederim.
  7. H

Ynt: Ağustos Ayında Kamp-gezi Arkadaşı büyük ihtimalle öyledir ne yapalım kaderimiz bu:))
  8. H

Ynt: Ağustos Ayında Kamp-gezi Arkadaşı Neden kimse yanıt vermiyor ki:( ben biraz araştırdım GÖKOVA çok güzel bir yere benziyor genelde gidenler çok memnun oraya gitmeyi düşünüyorum yok mu arkadaş gelmek isteyen
  9. H

Merhaba arkadaşlar ben istanbul da yaşıyorum 26 yaşında bir adet öğretmenim:) Ağustos ayında beraber gezi kamp doğa yürüyüşleri deniz gibi etkinler yapabileceğim bir arkadaş arıyorum şehir dışına gitmeyi çok istiyorum aradığım kafa dengi eğlenmeyi bilen sohbeti iyi bir arkadaş olması...
  10. H

Ağustos Gibi İstanbuldan Egeye Gezi Arkadaşı

Merhaba arkadaşlar ben ramazandan sonra istanbuldan egeye doğru bir gezinti yapmak istiyrum aklımda bir plan yok. sadece kafa dağıtmak şehir gürültüsünden uzaklaşmak yollara düşmek istiyorum kafa dengi eğlenceli bir arkdaş arıyorum kendim 26 yaşında felsefe öğretmenyim(erkek) alkol sigara...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,920
Kayıtlı Üye Sayımız
166,946
Kaydolan Son Üyemiz
hnscl198

Çevrimiçi üyeler

Geri