Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
BİRDE KAPANKAYA SEYİR TERASI VAR YEDİGÖLLERE GİRMEDEN HEMEN ÖNCE ORAYA MUTLAKA ÇIKIN HARİKA BİR MANZARASI VAR VE 3 TANE GÖLÜ RAHATLIKLA GÖREBİLİYOSUNUZ
İNSANIN KENDİNİ İKİ TEKERLEKLE YOLLARA ATMASI KADAR MACERALI GÜZEL YORUCU BİR OLAY OLAMAZ:):)
EŞİMLE HEMEN HEMEN BÜTÜN DOĞA SPORLARININ HASTASIYIZ :) TEK BİR SPORDA DEĞİLDE YAPABİLDİĞİMİZ BÜTÜN AKTİVİTELERİN KOLLARINA ATIYORUZ KENDİMİZİ :) BAŞLICA HAYRANLIK DUYDUKLARIMIZ VE DENEDİKLERİMİZ...
SELAM SEVGİLİ GEZENBİLİR ÜYELERİ:)
bayağıdır takip edemedim forumu ama şimdi geldim ve bir iki foto yükleyeyim dedim tabi becerebilirsem:)
bayramın 3. günü eşimle bolu yedigöllere kamp yapmaya gittik yolculuk gayet keyifli geçti çünkü YEDİGÖLLERİN YOLU NİHAYET YAPILMIŞ :) geçen senede...
merhaba gezenbilirciler:) bende buranın üyelerinden biri olup doğayı tam anlamıyla damarlarımda hisseden ve sonuna kadar onu koruyan biriyim tam bir trekking hastasıyım :) onun yanında kampçılık dağcılık ve kanyoning tutkunluğum var yalnız daha bu alanda pek bişe yapamadım:) bu sefer bol...
teşekkürler gerçekten öle bu aylarda heryer dolu dağda bayırda bile kafa dinlenmiyor şimdi günübirlik trekkingler planlıyorum kamp planını dediğiniz gibi eylülde yapacam çok sağolun...
selam herkese...
bizde sizler gibi doğa hastası birer eşiz:) kamp yapmak ne zamandır hayalim doğaya aşık bir insanım trekkingiyle kampıyla kanyon sporuyla herşeyiyle doğayı yaşamak benim favorim uzun zamandır hayalimde olmasına rağmen ancak gerçekleştirebildim çünkü kızım ancak büyüdü:) neyse...