Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Konuyu yeniden hortlatayim. herkese selamlar. bizim çekme karavan banyo sol arkada... banyo tavanı lamba yuvasından ve sağ ön pencere altından yoğun yağış sonrası su sızdığını farkettim. uzun süre araştırma yaptıktan sonra karavan sol arka dış taraftan çaydanlık ile su atarak nereden sızıntı ya...
Karavanımı aldığımda ilk yapacağım gezi kesinlikle Balkanlara olacak. Dede topraklarını gezerek görmek. İnşallah anne ile babamı da götüreceğim. Sizlerin tecrübeleri bize plan yaparken ışık tutacak. Teşekkürler
Hırsızlığa karşı hangi önlemi alırsanız alın amma mutlaka dışarıdan kolayca görülebilecek bir yere mutlaka küçük de olsa bir tedbir alın. Motokaravanda bu direksiyon kilidi çekme karavanda ise tekerlek veya ön çeki mekanizmasına bir aparat olabilir. Hırsızlar öncelikle en kolay paranın peşine...
Üstad selamlar bayram tatili için program yaptık ailecek Ayvalık civarında. İzmirde fazla kalamayacağım. Amma sizinle mutlaka sohbet etmek istiyorum. Hayırlı bayramlar.
Saly den fiyat aldım bugün. Gayet cazip geldi. Zannedersem ortam ısıtıcı extra dahil edeceğiz. 3,25 petite için arkaya ranza yatak dahil edip toplam 4 yatak düşünüyorum. İlgilenenlere...