Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Ln 65 Almak Istıyorum Fıyat Arastıyorum
yok adaş harcarmıyım hiç ama eğri oturup doğru konuşmak lazım 106 lar daha modern duruyor hem iç aksam hemde dış görünüm olarak
Ynt: Ln 65 Almak Istıyorum Fıyat Arastıyorum
kardeşim ln 106 lara bir bak derim hem iç yapısı hem dış görüntü hemde model yaşı olarak ln65 ten daha yeni
Ynt: Hilux Mü Yoksa L200 Mü Yardımcı Olurmusunuz :)
arıcılık ve avcılık varsa o zaman pick up daha kullanışlı özellikle köpekler kasada olunca dahada iyi oluyor tüyüydü kokusuydu rahatsız etmiyor insanı
toyotalar güzel arabalar umarım sıkıntısı olmayan ve düzgün kullanılmış bir hilux...
Ynt: Ln65 Bursa Çıvarı Nerede Bakım Ve Tamir
mustafa uzun yolda 30 krş yaktı araba 1100 km de 332-TL'lik LPG yaktım şehir içinde hiç ölçmedim çünkü çıkan sonuç çok sağlıklı olmayacağını bildiğim için ama 30 krş üzerinde olur sarfiyatı büyük ihtimalle
hayırlısı olsun ali ben bundan üç-dört sene öncesinden bahsediyorum malum sitede verdı senin arabanın ilanı yada ben senin arabaya benzettim 06 plaka ankaradaydı çok hoşuma gidiyordu o zamanlar kısmet olmadı almak arabayı bakıma verdiğini yazmışsın...
Ynt: Hilux Mü Yoksa L200 Mü Yardımcı Olurmusunuz :)
Emre kardeşim şirketimizin l200 leri var ve araçların hepsi 2013 yılında sıfır alındı bu araçları zaman zaman kullanıyorum araçlar hakkındaki izlenimlerimi aktarayım umarım aklındaki soru işaretlerine cevap verir.
1-yakıt konusunda...
Ynt: İzmir'de Denso Pompa Tamiri
barış yağ değişimini zaten ücretsiz yapıyorlar filtre sökme aparatı almaya bence gerek yok ama gresörlüklerin yağlanması için ( bizim arabalar bir nevi traktör olduğu) için sık sık yağlamak gerekiyor gres pompası edinmeyi bende düşünüyorum her defasında yağlma...
Ynt: Acil Lsd Kilit Yardım
hakkı bey nette gezinirken toyotoylar la küçük ege turu isimli yazınızı okudum bir daha ki seferde manisa ve çivarından geçecek olursanız misafirimiz ederiz bilginize :)
barış çok büyük bir sıkıntı olmadığına sevindim ustalar konusunda haklısın manisada da mevcut usta olarak geçinen arkadaşlardan benim şanslı olduğum taraf manisa sanayisinde beş yıl dükkan işletmiş olmam arkadaşlar sağolsun ağız burun kıvırmadan işlerimi...
barış izmiri bilmem ama manisada araştırayım yada istersen bin arabaya gel cumartesi beraber bakalım mutlaka çare bulunur canını sıkma
ya zonguldak yada ankara olacak internette o kadar çok arabaya baktımki kafa kalmadı bir ara mobilyacı gibi bir dükkanın içinde fotoları çekilmiş bir hilux vardı ilanda sanki senin araba o gibi geliyor bana