horsanali kullanıcısının son içeriği

1. horsanali

2016 Vitara Için Offroad Lastiği Önerisi Ebat Sorunu

Merhaba 2016 Vitara üzerinde 215/55/17 Lastikler var. bunları çıkarıp yerine BF GOODRICH ( veya başka bir marka da olur) AT lastik takmak istiyorum. Bu lastik yerine 225/70/16 ( JANTLAR da değişecek tabii) taksam sorun olur mu sizce. Sürtme v.b. sorunu yaşamadan takabileceğim ebat nedir sizce...
  2. horsanali

Şanzımandan Yağ Mı Sızıyor?

Merhaba, çok iyi bilmediğim teknik konularla ilgili yine yardımınızı rica ediyorum ekte fotoğraflar var. caba şanzımandan yağ mı sızıyoor yoksa ben evham mı yapıyorum. en son bakımda usta şanzıman keçesi değişecek demiş ve keçeyi değiştirmişti.
  3. horsanali

jimny yakit yardim

Ynt: Jimny Yakit Yardim Açıkcası ben çok anlamıyorum teknik konulardan. Başka bir araç için bu filtreleri kulanan arkadaşın tavsiyesi. Hem yakıtta tasarruf sağladığını hem motor için daha iyi bir seçim olduğunu söylemişti bana. ( tabii neden daha faydalı olduğunu adını bilmediğim motor...
  4. horsanali

jimny yakit yardim

Ynt: Jimny Yakit Yardim Merhaba değerler inanılmaz. benim araç 45krş yakıyor ortalamada. geçenlerde debriyaj seti değiştirdim bir de yağ değişimi filan yapıldı ondan sonra daha da arttı yakıt. bir alakası var mı bilmiyorum. K&N hava filtresini ben de sordum http://www.birlas.com.tr/ hiç...
  5. horsanali

Debriyaj Seti Değişecek Hangisi ???

Ynt: Debriyaj Seti Değişecek Hangisi ??? bu konuda hassasım. yani ayağımı hiçbir zaman debriyaj üzerinde bekletmem. montajda bir sıkıntı olabilir mi acaba. yani bu baskı balata montajında bir ayar yapoılıyor mu o ayar hatalı yapılmış olabilir mi.
  6. horsanali

Ynt: Debriyaj Seti Değişecek Hangisi ??? Debriyaj seti DAIKIN marka set takıldı ama benim sorunlarım bitmedi. yeni debriyaj takıldıktan sonra araçta en ufak dur kalklarda bile debriyaj kokusun geliyor. sanki çok zorlanmış gibi koku yapıyor. yakıtta da artış oldu sanırım. değiştiren ustaya...
  7. horsanali

Ynt: Debriyaj Seti Değişecek Hangisi ??? Cevap veren tüm arkadaşlara teşekkür ederim. Elde olmayan sebeplerden uzun süre girip bakamadım cevaplara. Oto sanayide bir ustaya değişim yaptırdım bu arada. Toplamda 700 TL ye maloldu. hala debriyajdan koku geliyor ama yapacak bir şey yok. O kadar...
  8. horsanali

Ynt: Debriyaj Seti Değişecek Hangisi ??? Valeo üretmiyor dediler bana. Ben de valeo almak istiyordum. Acaba jimnye olan valeonun modelini biliyor musunuz. veya bulabileceğim bir yer.
  9. horsanali

Ynt: Debriyaj Seti Değişecek Hangisi ???
  10. horsanali

Jimny Parça Yardımı

Ynt: Jimny Parça Yardımı dört çekere alıp tam sağ veya sol yaptığında gitmemesi normal bir durum. anlayan arkadaşlar teknik detayını söyleyecektir ama drt çeker modu hele de asfaltta filan tam sağ tam sol yapamazsın.
  11. horsanali

Arka Koltuk Yatırma Kolu Kırıldı

Ynt: Arka Koltuk Yatırma Kolu Kırıldı Güzel bir çözüm :) bu arada ben ikisini 20 TL ye yukardaki bayiden aldım.
  12. horsanali

Ynt: Arka Koltuk Yatırma Kolu Kırıldı Teşekkür Ederim. Sayenizde sorunu çözdük.
  13. horsanali

Bf Goodrich 215 75 15 Lastik Basıncı

Ynt: Bf Goodrich 215 75 15 Lastik Basıncı Merhaba uzun süre girmedim bugün okudum bazı cevapları ilgilenen tüm arkadaşlara teşekkür ederim. lastik basıncını sürekli değiştriyorum artık. 25-40 arası kim ne dediyse yaptım. 40 civarında uzun yolda hızlanması çok iyi ama en küçük sarsıntı bile...
  14. horsanali

Merhaba, 2009 model jimny aracımız sağ arka koltuk yatırma kolu üstünde bulunan yuvarlak parça koptu. Servise telefon edip sorduğumda bana 330 TL olduğunu söylediler. ( belki yanlış anladılar bilmiyorum) 330 TL basit bir vida için çok fazla geldi. Başka bir çözüm bilen veya bu parçayı daha...
  15. horsanali

Ynt: Debriyaj Seti Değişecek Hangisi ??? cevap yok mu

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd