horuzali kullanıcısının son içeriği

1. H

Rize Yaylaları

Ynt: Rize Yaylaları Arkadaşlar bir sorum olacak.. Bu bölgeye, bu yaz gideceğim inşallah. macım yaylaları gezip yaylalarda kamp kurmak. 1. kamp kurmakta sıkıntı olur u 2. Kendi aracımla gideceğim. Ancak aracık yüksek araç değil binek(fiat marea) yollarda sıkıntı olur mu..
  2. H

8-9-10 Mayıs Artvin Borçka Karagöl Kampı

Ynt: 8-9-10 Mayıs Artvin Borçka Karagöl Kampı Kampı yapabildiniz mi. bende yazın gitmeyi düşünüyorum. Kamp hakkındaki bilgileri paylaşabilirmisiniz
  3. H

15 Günlük Doğu Karadeniz Kamp Planlaması

Ynt: 15 Günlük Doğu Karadeniz Kamp Planlaması Teşekkürler lazwegas. 3500 kişi okumuş ancak bir sen cevap yazmışsın. Galiba o bölgeye giden olmadı. Neyse sorun değil. Ben başka forum sitelerinden ve internetten rotamı çıkarttım. Çadırımı ve uyku tulumlarımı aldım. Haritamı oluşturmak...
  4. H

15 Günlük Doğu Karadeniz Kamp Planlaması

İyi günler arkadaşlar. Bu Ağustosta ayın 17 sinden itibaren 20 gün boyunca ,Erzurum-Artvin-Hopa-Rize-Trabzon-Gümüşhane-Bayburt-Erzurum Rotasını izleyerek Kendi arabamla ve çadırımla, Eşim ve 10 yaşındaki çocuğumla kamp yaparak dolşmak istiyorum. İnternetten , daha önce bölgeye gidenlerin gezi...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,066
Kayıtlı Üye Sayımız
166,967
Kaydolan Son Üyemiz
çakır55

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR