htakil kullanıcısının son içeriği

1. H

Isuzu Royal

Evet tam da yerinde bir tespit İsviçre fiyatına Hindistan sokak lezzeti.. Gelelim bana :) Karavanımı eşim ile birlikte kullanmayı planlıyorum. Çocuk yok. Kentsel dönüşüm kapsamında bir müteahhit ile anlaştık. 1 yıl kadar bir süreçte evimizi boşaltacağız. Evin yapım sürecinde de yapmış...
  2. H

Isuzu Royal

Öncelikle bu kadar detaylı ve açıklayıcı yorum için gerçekten çok teşekkür ederim. Kısa süreli de olsa BMC Levend deneyimlemiştim. Ancak hantallık ve araçta yaşadığım problemler beni canımdan bezdirmişti. Üstelik içerisinde iken tabir-i caizse tıklım tıkış bir tasarımdı. Bu sebepten iç hacim...
  3. H

Isuzu Royal

Merhaba arkadaşlar İç hacim ve araç fiyatı konusunda yaptığım araştırmalar sonucunda Isuzu Royal (2005-2008) modeli beklentilerimi karşıladığını gördüm. Aracı daha önce dönüştüren oldu mu aramızda? Vardığım sonuç hakkında fikirleriniz, önerileriniz ya da eleştirileriniz nelerdir merak...
  4. H

Bmc Levend Xl & Magirus M2000

Herkese Merhaba, Pandemi sorunundan öncesinde karavan yapmak gibi bir fikrim vardı. Elimdeki hali hazırda bulunan 2013 model Polo aracımdan vazgeçerek bu yolculuğa start verdim. Polonun yerine 2001 model hb bir clio alarak binek ihtiyacımı bununla karşılamayı planladım. Ancak pandemi sebebi ve...
  5. H

Bmc Levend Karavan Olur Mu

Herkese Merhaba, Arama kısmına bmc yazdığımda bu konuyla karşılaştığımdan, bunun arkasından devam etmek istedim. BMC LevendXL modeli hakkında düşünceleriniz nelerdir? ( Araç 2009 model ve 240 bin km bandında). Bu piyasa düzeyinde de 32 bin civarı bir paha biçmiş satıcısı. Açıkcası...
  6. H

Kendim Mi Yapsam Yaptırsam Mı?

Merhabalar @hyrttn arkadaşım. Ben de şu an aynı aşamadayım. Araştırmalarım sonucunda kendim yapmaya karar verdim. En azından neyin neyden olduğunu, nerede ne olduğuna hakim olabilirim diye düşündüm. Youtube' da gereken videolar fazlasıyla var. Gerisi tamamen sizin el beceriniz ve zamanınıza...
  7. H

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Gözlemlediğim kadarıyla aktif ve faydalı bir forum. Elinize emeğinize sağlık. Gezmeyi seven biri olarak artık ben de ailenizin bir üyesiyim. Aranıza Manisa'dan katılıyorum. 33 yaşındayım. Sizlerle buluşmama sebep olan son bir aydır beynimi kurcalayan karavan yapımı fikrim. Umarım birbirimizin...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,012
Kayıtlı Üye Sayımız
166,759
Kaydolan Son Üyemiz
abdil DOĞRU

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri