hurkan.okyar kullanıcısının son içeriği

1. hurkan.okyar

Land Defender Ne Kadar Yakıt Tüketiyor

1800 kg Lik aracı 3000kg yaptınız :) Ben ayarlar düzgün olduğunda 65 kuruşlara düşüyorum . V8 in tek kötü yanı karbüratörü eski karbüratör değiştirilirse herşey [emoji106] bu arada v8 in masrafı tdi motorların yanında pek birşey değil
  2. hurkan.okyar

V8 e bulaşmayın deyince bozuldum
  3. hurkan.okyar

Ayarsız karbüratörve LPG ile LPG de 50 gördüğüm oldu :) Ayarlar ok ise 60 kr LPG de
  4. hurkan.okyar

Defender Bize Uygun Mu, Deneyelim Ama Nasıl?

Ynt: Defender Bize Uygun Mu, Deneyelim Ama Nasıl? Evet evet bende Erdiyle konuştum o söyledi geçen sizinle çıktığını
  5. hurkan.okyar

Defender Bize Uygun Mu, Deneyelim Ama Nasıl?

Valla biz kemerde canavar gibi geziyoruz tek Sıkıntımız araçlarımızın lastiğine kadar orjinal olması :)
  6. hurkan.okyar

Defender 13

Ynt: Defender 13 Ankara'ya kolay kolay düşmez yolum :) aracı kullanmaya başlayınca bakarım artık kilit olayına . Ilginize teşekkür ederim
  7. hurkan.okyar

Defender 13

Ynt: Defender 13 Çok teşekkür ederim :)
  8. hurkan.okyar

Defender 13

Ynt: Defender 13 :) teşekkür ederim Bugün alacaktım ama yetişmiyor sanırım :( alsam artık .. Bende series 3 Ün yeniye çevrilmiş halini alacaktım azkalsın
  9. hurkan.okyar

Defender 13

Ynt: Defender 13 1983 110 sw :)
  10. hurkan.okyar

Defender 13

Ynt: Defender 13 83 model 110 sw İstanbuldayım aracı Ankara'dan aldım belki bildiğiniz bir araçtır
  11. hurkan.okyar

Defender 13

Ynt: Defender 13 Eğer kilitleri bulursanız banada nereden bulduğunuzu yazabilirmisiniz ? Benim de aynı Kapıkolu ve kilitlerim :)

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,056
Kayıtlı Üye Sayımız
166,957
Kaydolan Son Üyemiz
iom44r

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.