huseyinemil kullanıcısının son içeriği

1. huseyinemil

Aman Dikkat.! Kazalı Eski Aracım,Temiz Olarak Satışta

Ynt: Aman Dikkat.! Kazalı Eski Aracım,Temiz Olarak Satışta malum sitedeki malum ilanın altında şikayet et butonu var.sayfaya girip gerekli şikayette bulunabilir, aracı temiz diye almak isteyen kişilerinde zararının önüne geçmiş olursunuz...
  2. huseyinemil

işte yeni arkadaşım

Ynt: işte yeni arkadaşım hayırlı olsun.allah kazasız belasız kullanmak nasip eylesin
  3. huseyinemil

Eski arabası olanlara kötü haber...

Ynt: Eski arabası olanlara kötü haber... ülkemizde ithal araçlara çok yüksek vergi ödenmesinin tek sebebi sayın KOÇ GROUP , amacının ise kendi arabalarını satmak olduğunu biliyor musunuz. evet devletimiz bu uygulamaya başlayacaktı ama TÜRKİYE ŞÖFÖRLER VE OTOMOBİLCİLER...
  4. huseyinemil

Paslanmaz telden G Class Cabriolet maketi

Ynt: Paslanmaz telden G Class Cabriolet maketi kolay gelsin.güzel olmuş.bunu yapmaya vakit ayırmak bile güzel.
  5. huseyinemil

Araziye Giderken Arazi Aracınızda Mutlaka Olması Gerekenler

Ynt: Araziye Giderken Arazi Aracınızda Mutlaka Olması Gerekenler valla okudukça gülme krizine girdim.bu malzemeleri arazi aracınıza mı koyuyorsunuz yoksa sizi takip edecek başka bir arazi aracı mı kiralıyorsunuz?indir bindir derken zaten bir gün biter yahu :)
  6. huseyinemil

Arazi Aracında Son Nokta

Ynt: Arazi Aracında Son Nokta bu tank gibi bişi bundan arazi aracı olmaz kanımca patlamaya bilem dayanıyo :D
  7. huseyinemil

Tüm Araçlar İçin Sticker

Ynt: Tüm Araçlar İçin Sticker bu konu takip ediilmeyi hak ediyor
  8. huseyinemil

Arazi Aracında Son Nokta

Ynt: Arazi Aracında Son Nokta makineli yokmuş.makineli yerine 80 mm gtt koymuşlar :D
  9. huseyinemil

kuzey kutubunda bir hılux..

Ynt: kuzey kutubunda bir hılux.. videoları izleyemeyen arkadaşlar.google chrome kullanıyorsanız bir çok videoda bu problem yaşanıyor.explorer veya mozilla firefox ile deneyin.bende aynı sıkıntıyı yaşamıştım.firefoxta sıkıntı ortadan kalktı.
  10. huseyinemil

4x4 Araçlarımız için faydalı bilgiler

Ynt: 4x4 Araçlarımız için faydalı bilgiler ellerinize sağlık çok gerekli ve yararlı bilgileri bizimle paylaştığınız için teşekkür ederim.
  11. huseyinemil

Chevrolet TAHOE İlgi duyulacak bir araç

Ynt: Chevrolet TAHOE İlgi duyulacak bir araç ellerinize sağlık gerçekten güzel aletler.ülkemizde ki ekonomik düzeyden dolayımıdır bilemiyorum ama akla ilk önce "ne kadar yakar acaba" geliyor.
  12. huseyinemil

karda en iyi 4x4

Ynt: karda en iyi 4x4 arkadaşlar bir kaç gün siteden ayrı kaldım.cevaplarınız ve gönderileriniz için çok teşekkür ederim.anlaşılan o ki karda markanın önemi yok.kullanılar techizatın önemi daha fazla.herkese ilgisinden dolayı teşekkür ederim.
  13. huseyinemil

karda en iyi 4x4

merhaba site sakinleri ve 4x4 tutkunları. bugün bir video sitesinden cj, niva, suzuki, nissan gibi bir çok markanın kar performansını izledim.bir çok markanın olduğu yerde kalıp eşindiğini gördüm.size göre karda en iyi 4x4 hangisidir , geniş taban mı yoksa ince taban lastik mi tercih edilmeli ve...
  14. huseyinemil

Hummer H2 ve Diğer 4x4'ler Karşılaştırması ( Video)

Ynt: Hummer H2 ve Diğer 4x4'ler Karşılaştırması ( Video) hummerin karşısına "rakip" diye çıkarılan araçların hepsi standart SUV.sonucun böyle olması zaten kaçınılmaz.hummerin karşısına koyun bakalım hummerle aynı yükseklikte bir CJ.o parkurun anasını ağlatmıyor mu hummeri toza çamura bulamıyor...
  15. huseyinemil

DÜNYANIN EN ÖZEL TIRI

Ynt: DÜNYANIN EN ÖZEL TIRI biraz da para istesen iyi olur bence ;D

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,920
Kayıtlı Üye Sayımız
166,948
Kaydolan Son Üyemiz
neyzenx