ibedirhanyilmaz kullanıcısının son içeriği

1. I

Buda Benim Canavaranger'ım :)

Ynt: Buda Benim Canavaranger'ım :) Teşekkür Ederim İyi Dilekleriniz İçin :)
  2. I

Buda Benim Canavaranger'ım :)

Merhaba'lar Ranger Alarak Hayatımın en iyi işini yaptığımı düşünüyorum,bu benim 6 arabam,tüm arabalar aldığımda bana sorun çıkardı cebimi deldi geçti ama bu araba sadece aldığımda bakım yaptım ve biniyorum 455 Lira'ya diskler tornalandı balatalar değişti ve yağ ve filtre bakımları yapıldı araçım...
  3. I

Tanışma Köşesi (Off-Road)

Ynt: Tanışma Köşesi (off-road) Allah razı olsun abim teşekkür ederim cümlemize Kazasız Belasız Binmek Nasip Etsin göz bebeği gibi baktığımız araçlarımızı :)
  4. I

Tanışma Köşesi (Off-Road)

Ynt: Tanışma Köşesi (off-road) Merhaba Uzun Zamandır Takipçisi Olduğum Siteye Bir 4x4 CANAVAR ALARAK Aranıza Katıldım :) Ford Ranger Ben CanavaRANGER diyorum :) 2008 4x4 XLT Paket Adım İskender Bedirhan YILMAZ siz bedo diyebilirsiniz :) 20 yaşındayım forumun en küçüğü herhalde benim :)...
  5. I

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Merhaba Ben Bedirhan Aslında Tam İsmim İskender Bedirhan Yılmaz Ama genelde Bedirhan derler :) Aslında uzun zamandır takipçinizim 20 Yaşındayım 16 yaşımdan beri çalışıyorum bu 6. arabam jip oldu :) Ford Ranger 4x4 XLT 2008 Model Yeni Aldım 1 ay kadar...
  6. I

4x4 Ranger Surat

Ynt: 4x4 Ranger Surat bende 2008 model xlt var 180 i çok rahat geçiyorum :) yolda cruze muş başka arabaymış yol bile istiyemiyorlar..
  7. I

Sitedeki Ford Ranger Sahiplerinin Listesini Çıkaralım

Ynt: Sitedeki Ford Ranger Sahiplerinin Listesini Çıkaralım Merhaba Alalı CANAVARANGER 4x4 XLT 1 ay oldu o kadar çok memnunumki anlatamam :) yakıtı,gidişi,performansı.. 308.000 kmde motor durumu %88 :) yaptığım modifikasyonlar :) tepe amerikan lambaları ön sisli koruma arka amerikan stoplar...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,952
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri