ibo4fun kullanıcısının son içeriği

1. ibo4fun

Yakın Zamanda Ucak Ile Yurtdışına Gidip Gelenlere Sorular

Selamün aleyküm. 27 Aralik-1 Ocak Tiflis (Gürcistan) gideceğim. ✓Gidis Geliş Biletler tamam aldım. (Pegasus) ✓4 gün için Pansiyon da rezervasyon yaptım. ✓Pasaport Yarın geliyor. #Gidecegimi duyan arkadaşlar sipariş verdiler; 1-Adet iPhone 7plus 32 orada 3000 TL burda 4500tl 1-Adet Canon veya...
  2. ibo4fun

Yurtdışından Gelirken Alışveriş Yapmak?

Selamün aleyküm arkadaşlar. Kasım ayı içersinde Iran veya Gürcistan'a gidip 4 gün kalacağım.Uçak ile gidip otobüs ile döneceğim belki Ankara'ya kadar otobüs sonra uçak ile Bursa yapabilirim. Gelirken Elektronik eşya alıp getirmek istiyorum.malum ÖTV KDV derken nerken cihazın 60% si kadar vergi...
  3. ibo4fun

Yurt Dışından Emlak Almak Hakkında

Vize istemeyen veya kapıda verenler.. Bunlardan hangisi Türkiye'ye yakınsa incelemek için paylaştım...
  4. ibo4fun

www.1hobi.com

www.1hobi.com
  5. ibo4fun

Atv Tavsiyesi

Ucuz ve ufak CC ATV'de 150-200cc Kayış (cvt) mi=Scooter gibi Zincir mi daha az sorun çıkartır bakımı kolay.. Benimde belki ilerde 200cc su soğutmalı ATV alma planım var
  6. ibo4fun

Motorunuz Nedir?

Honda cb125 e var.. 3.5 yıldır aktif kullanıyorum ayda (600km)
  7. ibo4fun

Motosiklet Bölümü Tanışma Platformu

Herkese merhabalar ben İbrahim. MNG kargo da motokurye'yim (son 4 yıldır) Motosiklet Honda Cb125e toplamda 11 senedir motosiklet sürüyorum.. Aslen Kütahya dan şuan Bursa-Nilüferdeyim..
  8. ibo4fun

Yurt Dışından Emlak Almak Hakkında

Herkese merhabalar. İsmim ibrahim.google amcaya "yurtdışından ev almak diye arama yaptım buraya geldim.. Avrupa vatandaşlık baya masraflı gibi en basiti işsizlik olan ülkelerde 40-50.000 euro ev Almak 160.000-200.000 TL üstelik banka kredi vermesi imkansız bu tutar için.. #Kıbrıstan Bağ evi...
  9. ibo4fun

Yakında motosiklet ile aranızda olacağım inşallah

Yakında motosiklet ile aranızda olacağım inşallah

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,013
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger