Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba karavan düşüncesini ertelemiş bulunuyorum. Konuştuğum firmanın telefonunu kayıt etmedim yine arayıp bulabilirsem paylaşayım,
Sitede istanbul da böyle bir firmanın olduğu da söylendi tekrar konuyu araştırıp link bırakayım .
Tamamen doğru amaç o yönde ancak belirttiğim olay yalıtım sonrası yapılan tavan rafları,mutfak tezgâhı ve altı gibi olası kazalarda vida ile sabitlenmiş bu parçaların dağılımını düşmesini önlemek yönünde, öte yandan düz mantıkla araç dış sacları kaza anında parçalanmaz eğilip bükülür dış...
Arkadaşlar ruhsatta 4+1 geçen bir kaç kişiyle konuştum aynı zamanda karavan dönüşüm işi yapıyorlarmış koltuk tadilat belgesiyle orjinal koltuklara işlem yapmazsanız oluyor
Yani arkada bir tane ikili orijinal koltuğu bıraktık 4+1 ruhsat oluyor, çok iddalı bir şekilde dönüşümü bize yatırırsanız...
Allah kimseye yaşatmasın bazı karavan kaza fotoğraflarına baktım mobilyalar darma dağın olmuş üst çekmeceler yerlerde,bende acaba dedim bu mobilyaları demir bazlı yapsam daha mı güvenli olur
Merhaba ben ibrahim antalya da yaşıyorum yaşın ilerlemesindenmidir bilmem ancak ilk başlarda mitsubishi l200 gibi bir araç bakarken sahil vs rahat gidelim derken kendimi karavan bakarken buldum ve karşıma çıkan en aktif sitede tecrübelerinden yararlanabileceğim bu siteyi buldum
Öncelikle merhaba kısaca kendimi tanıtayım ismim ibrahim 36 yaşındayım antalya da yaşıyorum ikizlerimle birlikte 4 kişilik bir aileyiz tasarımı buna göre yapmaya çalışıyorum,
Bir karavan yapmak için araç bakmaya başladım birçok yeri ve gerekli kanunları araştırdıktan sonra bir kaç şeye malesef...