ice_T kullanıcısının son içeriği

1. I

Devirdaim arka borusu

Ynt: Devirdaim arka borusu ikitellide çıkmacıları biraz dolaştıktan sonra Atatürk Oto Sanayi Sitesinde Aksoy Kardeşler adında bir çıkmacıda sıfır ayarında buldum. Biraz tuzlu olsanda yetkili servisten daha kısa sürede elime geçti. Aradığını bulamayana tavsiye ederim. Faturalı 100tl. Suzuki...
  2. I

Devirdaim arka borusu

Merhaba arkadaşlar, 98 1,6 16v devirdaim arka demir boruyu arıyorum. Suzuki servislerinde ve parçacılarda araştırdım ama şu ana kadar bulabilmiş değilim. Sipariş ile getirilebiliyor ancak 1ay gibi bir süre söz konusu. Aracımın üzerinde bulunan boru çürümüş. Bu parçayı bulmak için yardımcı...
  3. I

otomatik vites nasıldır?

Ynt: otomatik vites nasıldır? 98Vitara 3 kapı otomatık aldım. cok memnunum Evlendiğimden beri frontera bakıyordum. Ne yazıkkı temiz bulamadım cunku temiz kullanan satmıyor. istanbul cevresinde masraflı araclar var. gercekten temizinide gordum ama butcem yetmedi. Vitara yı gozumde cok...
  4. I

ALINIK FRONTERA 1997/1999

Arkadaslar Frontera temiz arıyorum. Boya vs. Problem değil. Yürüyeni bakımlı olsun ön takım baskı balata artazi vitesi vb. problemsiz. LPG olabilir /olmayabilir. İstanbuldayım ilgilenen arakadaslar özel mesaj gönderebilir. Sahibinden gibi birçok sitedeki araçları takip ediyorum. Oradaki araçlar...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,601
Kayıtlı Üye Sayımız
166,900
Kaydolan Son Üyemiz
gökhan zel

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri