icmimarolgun kullanıcısının son içeriği

1. icmimarolgun

Ballıkayalar da kamp yeri ??

Ynt: Ballıkayalar Da Kamp Yeri ?? Merhaba. Bahsettiğim gibi ertesi gün Ballıkayalara gittim. Açıkçası çok fazla bir beklentiniz olmasın. Çok fazla insan eli değmiş. Doğal akan suyun önünü keserek yapay gölet yapmışlar. Her yerde olduğu gibi sadece para odaklı ucuz basit saçma sapan tesis ve...
  2. icmimarolgun

Ballıkayalar da kamp yeri ??

Ynt: Ballıkayalar Da Kamp Yeri ?? Neredeyse 1 yıl olmuş kimse cevap yazmamış :) Ballıkayalara gittiniz mi bilmiyorum ama bir aksilik olmazsa yarın inşallah bisikletle çıkıyorum yola. Orada kamp atacağım. Araba, motor ile gidenler olmuş ama bisiklet ile gidip kamp vb. fikir beyan eden olmamış...
  3. icmimarolgun

Marka ürünler ve işlevselliği (North Face, Marmot vb.)

Ynt: Marka Ürünler Ve İşlevselliği (north Face, Marmot Vb.) Teşekkür ederim. Sanırım en az 6-7 ay için ihtiyacım olmayacak. Olduğu zaman ise burada bilgi olarak durması yeterli :)
  4. icmimarolgun

Garmin ve Mac: Haritaları Nasıl Yükleyelim?

Ynt: Garmin Ve Mac: Haritaları Nasıl Yükleyelim? Ben sorunu MapInstall falan hiçbir şey kullanmadan sadece Garmin Base Map ile hallettim. Aleti takınca zaten direk tanıyor. Güncelleme varsa da yapıyor. Haritayı içeri atınca da olması gereken yere atıyor ve ismi de okunabiliyor gayet normal.
  5. icmimarolgun

Hafif Ama Dayanıklı Çadır Kazığı

Ynt: Hafif Ama Dayanıklı Çadır Kazığı Sizin kazıklar bizlik (bisiklet için) değilmiş :) Teşekkür ederim bilgi için. Evet, sanırım bahsettiğiniz kazıklar benim çadırım için en yaygın kullanılanlardan. Ayrıntılı bilgi yok ama çadırı tutacağı kanaatindeyim. En son yaptığım bir kampta deniz...
  6. icmimarolgun

Ynt: Marka Ürünler Ve İşlevselliği (north Face, Marmot Vb.) Ohzman değerli bilgiler için teşekkürler. Biraz araştırma yapmıştım, bu bilgilerle de pekiştirmiş oldum, tekrar sağol. Sonuç olarak şunu diyebiliriz ki aslında gelişmekte olan bir tekstil ve yardımcısı ürünleri kullanmaktayız. Aldığım...
  7. icmimarolgun

Ynt: Hafif Ama Dayanıklı Çadır Kazığı Sert bir zemine çakmanız gerektiğinde bu hale geleceği kesin bence. Çünkü hafiflik önemli bi kriter olduğu için kazıklarla ağırlığı yukarı çekmek istemiyorlar. En adi aluminyumdan en hafif şekilde içine koymuşlar. Sağlam kazıklar edinmek şart...
  8. icmimarolgun

Ynt: Hafif Ama Dayanıklı Çadır Kazığı Teşekkür ederim. Sanırım yanlış anladınız. Fotoğrafta ki kazıklar Husky çadırın kendi kazıkları, aluminyum. Ben çelik ya da varsa bildiğiniz hafif ama dayanıklı kazık arıyorum. 21 cm boy sanırım ideal.
  9. icmimarolgun

Ynt: Marka Ürünler Ve İşlevselliği (north Face, Marmot Vb.) Evet şimdi de benim sorulara gelelim. ozanefe arkadaş buraya uğradı gitti sanırım, tekrar gelir mi bilmiyorum ama bana ışık tuttu. Bahsettiği markaları araştırıp karar verdim. Yurtdışına samimi bir arkadaşım gitti. Teknoloji sayesinde...
  10. icmimarolgun

Ynt: Marka Ürünler Ve İşlevselliği (north Face, Marmot Vb.) Merhaba. Uzun zaman buraya uğrayamadım. Giyim olayını halletmişsinizdir sanırım. Bu mesajı görür müsünüz bilmiyorum ama sizin olay da asıl önemli olan şey hareketli mi durağan mı çalışıyorsunuz. Benim bu konu başlığında ki en önemli...
  11. icmimarolgun

Merhaba arkadaşlar. Husky ile gelen standart kazıklarım rüzgarlı ve sert bir zeminin olduğu kamp alanımda çakma çabalarım sonucu aşağıdaki hale geldi ;D Şimdi kazık arıyorum ama 21 cm çelik olanların neredeyse tanesi 100 gram. Türkiye'de herkesin elinde olan geriye tek bir seçenek kalıyor o da...
  12. icmimarolgun

Garmin ve Mac: Haritaları Nasıl Yükleyelim?

Ynt: Garmin ve Mac: Haritaları Nasıl Yükleyelim? Merhaba uzun zaman olmuş ama faydalı bilgiler için teşekkürler. Bende Mac kullanıcısıyım. Ayda yılda bir işim olunca Windowsta işimi hallediyorum o kadar. Bahsettiklerinizi tamamen yapmadım ama ben sadece gideceğim rotayı çizip cihaza atıyorum...
  13. icmimarolgun

Ynt: Marka ürünler ve işlevselliği (North Face, Marmot vb.) İzmire, Ozanefe Geçenki turumu tamamladım. Sağlam bir yağmur ve yükseklerde iyi bir kar bekliyorduk ama beklediğimiz gibi olmadı. 1100 rakıma kadar çıktık, yerlerde kar vardı ama yağmur yer yer yağmakla beraber, kar yağışı maalesef...
  14. icmimarolgun

Ynt: Marka ürünler ve işlevselliği (North Face, Marmot vb.) Ozanefe Hocam tam bir North Face almanın eşiğinde idim herşeyi bi anda durdurdum. Hatta yarın 3 günlük bir tura çıkıyorum. Elimdeki malzemelerle idare edeceğim. ABD'den de 1-2 hafta içinde gelecek bir arkadaşım var aslında...
  15. icmimarolgun

Ynt: Marka ürünler ve işlevselliği (North Face, Marmot vb.) Söyledikleriniz klasik bir bisiklet kullanıcısı için elbette geçerli. Evden çıkarsınız, küçük bir sırt çantası alırsınız, çamurluksuz bir yol bisikletiniz bile olsa çılgınca basarsınız, güzergahınızı bitirir sırılsıklam bir halde...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,843
Kayıtlı Üye Sayımız
166,944
Kaydolan Son Üyemiz
Bir öğretmen

Çevrimiçi üyeler

Geri