Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Satılık Duster
ayrıca teşekkürler dodiklerin arkalar süleyman kaptandan :)
önler sıfır servisde hepsi 400 tl ye takıyorlar fiyat almıştım zenginli oto güngören ...
Ynt: Satılık Duster
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-dacia-sahibinden-satilik-duster-laurate-1,5-dci-90-bg-136642463/detay/
ilan linki ....
Ynt: Renault Duster Ön Tampon Koruma Ve Sis Farları.
ya yılan hikayesine döndü zaten bu iş maxim odunuda vermek istemiyor herhalde en son tamsan diye bi firma var gidip taktırıcam olacak bitecek nedir bu yani herifin agzına bakıyoruz oraya gitsek muhatap alıp konuşmayacagız belki?.....
Ynt: Çamurluk Koruma Yansanayi Bulabilirmiyim ?
arkadaşlar merhaba ben aracıma dodik aldım bostancı sanayiide buldum önleri arkalarıda süleyman kaptan dan aldım 300 liraya mal oldu servise sordum hem zenginli hemde flash oto ya sordu 4 takım 445 tl %10 da indirim yaparız dediler oldu sana 400...
Ynt: Makyajlı Duster Cenevre Auto Show'da Görücüye Çıkıyor ...
Duster
Duster
DIŞ GÖRÜNÜŞ
Siyah / gövde rengi ön ve arka tampon S
Krom renkli ön ve arka koruma kızakları S
Siyah renkli tavan barları S
16" Siyah jant S
Metalik renk O
Parlak siyah dış dikiz aynaları S
Siyah far...
Ynt: Renault Duster Ön Tampon Koruma Ve Sis Farları.
diger türk de benim bir müşterim var ukrayna kiev de yaşıyor mesaj attırdım ama cevap niyetto :) bulan alan olursa bende burdayım.....SAYGILAR..