İDNZ kullanıcısının son içeriği

1. İ

(Duster) Direksiyon Kutusu Sorunu

Ynt: (duster) Direksiyon Kutusu Sorunu Merhaba, sesin radyo kumandasından geldiğinden eminim. çünkü kolu tuttuğumda ses kesiliyor. sanırım benimde kumanda kolunu söküp bakmam lazım.
  2. İ

(Duster) Direksiyon Kutusu Sorunu

Ynt: (duster) Direksiyon Kutusu Sorunu Arkadaşlar merhaba, ayrıca direksiyondaki radyo kumadasından tiz bir şekilde tıkırtı gelmeye başladı. Bazen gerçekten insanın dikkatini alıyor. bu sorunu yaşayan var mı? Nasıl çözebiliriz, servise gidip kol kumandasını mı değiştirmek gerekir?
  3. İ

dacia duster ön cam lastiginden ve surucu hava yasgıtından gelen ses

Ynt: Dacia Duster Ön Cam Lastiginden Ve Surucu Hava Yasgıtından Gelen Ses arkadaşlar merhaba, aynı ses sorunu bende de başladı. ön cam sağ alt köşe ile siyah süngerin birleştiği yerden bir ses geliyor. sanki cama bir parça sürtüyor gibi. ilk başta sesin içeriden kaynaklandığını zannettim fakat...
  4. İ

Dacia Duster´a En Çok Hangi Renk Yakışıyor? ANKET

Ynt: Dacia Duster´a En Çok Hangi Renk Yakışıyor? ANKET Yaklaşık 9 yıldır beyaz renk corolla kullanmaktaydım. yeni arabamın renginin siyah olmasını istiyordum sonuçta beyaz renkten bıkmıştım. yaklaşık bir iki ay önce DUSTER sahibi oldum. aracı almadan önce internetten ve yollardan DUSTER'a hangi...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,013
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri