Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Teşekkür ederim, mümkün mertebe sert manevra yapmayacağım anlaşılan ki ben zaten kilit mantığından yola çıkarak direksiyonu cok cevirmekten korkuyordum. Bi de aracımın lock modunda neleri kilitlediğini öğrenirsem tam olcak. 4H-lock da esp devre dışı kalmazken 4L-lock da devre kaldığına göre...
Cümleten hayırlı haftalar.. 2008 grand vitara 2.0 otomatik araca sahibim yaklaşık 1 yıldır biniyorum. Bir kaç kez kum tecrübem olmuştu sadece fakat son 1 aydır kuma özellikle çok giriyorum. Aracımın kum performansından cok memnunum harika gerçekten. Arazı vitesini kullanmıyorum desem yeridir...
merhabalar. Antalyadan Hasan. 2008 suzuki grnd vitara 2.0 otomatik aracım var. Araziden sayılmasa da bir de 4x4 suzuki swiftim var :) herkese selamlar hayırlı günler sağlıklı bol kazançlar..