ILGAZ kullanıcısının son içeriği

1. ILGAZ

Araç Dönüşümü Kãbusa Dönüşmesin.

Önde gelen firmalarla temaslarım devam ediyor. umarım 20,000 li eurolara ulaşmadan çözebilirim.
  2. ILGAZ

Araç Dönüşümü Kãbusa Dönüşmesin.

Selamlar 17 m3 ducato arac arayışımız tum hiziyla devam ederken, donusum yapan atölyelerle gorusmelerim devam ediyor. Karavanda olmasını istediklerim için Hazirladigim listeyi dönüşüm şirketleri ile paylasiyorum. Fiyat, firma önerileri ve teslim süresi seklinde bir tablo olusturdum. Daha sonra...
  3. ILGAZ

17 M3 Ducato Seçimi 2022

Selamlar, Uzun bir araştırma surecinin ardından verdigim karar, .motokaravan .Ducato .17 m3 Olmasi yönünde. Ancak 2022 yili ocak ayindan beri internet satis kanallarinda buldugum araclarin hemen hepsinde belirgin sorunlar var. Arac bulmak sanirim zorluklarin baslangici. Defalarca buraya...
  4. ILGAZ

Crawler Isı Yalıtımı

crawler izz kullanıcılarında yazın güneyde klima eksikliği yaşanıyormu. hava 55 derece kasa alüminyum bu biraz endişelendiriyor
  5. ILGAZ

Crawler Isı Yalıtımı

Selamlar, Güney bölgelerde yaşayan kullanıcıların crawler karavanda yazın sıcaklık sorunu yasıyorlar mı? Alüminyum kasa ısyı kolay ve hızlı ileteceğini düşünüyorum. izz serisinde klima opsiyonu görünmüyor sahil kamplarında 220 volt olan yerlerde klima kullanılabilir yada jeneratör seçeneği.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,060
Kayıtlı Üye Sayımız
166,961
Kaydolan Son Üyemiz
Nehir Doğann

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR