Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Patrol Y60 TD42 Restore Çalışması Tamamlandı
Ekom Sport Büyük Sanayi 1.Cadde No: 93/G İskitler Ankara Tel: 0 312 342 32 84 Gsm: 0 533 322 16 06 erdinç bey var burda biz benim td42 ve arkadaşın GR2,8 in motor parçalarını burdan aldık
Ynt: Patrol Y60 TD42 Restore Çalışması Tamamlandı
patrol varsa huzurlu offroad var derim ben gökhan abi yine kırdı demeden eve dönmenin keyfi bambaşkaymış parça konusun da da zaten çok ihtiyaç yok motor yaptırırken hepsini temin edebildim hem izmirde hem ankarada bulmuştum birer telefonla...
Ynt: ambulans kasa 97 98 defender kısaltılıp 90 lık yapılsa trafige tescil olurmu
sl arkadaşlar çevremde bir kaç tane 110 luk dan kesme 90lık defender var haliyle ambulansı da kesip yapabilirler şase ölcüleri mevcut ama ben araç kamyonetmi otomobilmi arazi taşıtımı nasıl işlete bilirim trafige...
Ynt: Defender Ön Konsol İmalatı
KONUYU ÇOK İŞTAHLI OKUDUM HEYECANLANDIM AMA MALESEF HİKAYE GİBİ GELDİ ÇÜNKÜ ON AYDIR HİÇ BİR ŞEY YAPILAMAMIŞ BOŞUNA HEVESLENMİŞİZ
arkadaşlar önce ihaleden defender alıp 90 lık yapıp ısuzu motoru koymayı düşünmüştüm ama sanırım mümkün gözükmüyor 97 98 model orjinal klimalı 3000 tdi rn380 defenderler var ilanlarda bunlardan alsam diye kafamdan geçiriyorum acaba trafik tescilinde sorun çıkarmı neden bukadar dolaşık işlerin...
Ynt: defendere ısızu dmax 3,0 litrelik common rail dizel motor takılabilirmi
163 bg fazla gelir derken araca diil şanzumanla uyum sorunundan dolayı dedim yada rn 380 şanzumana uydurmak zorunda kalırız ona uyum saglarmı acaba
Ynt: defendere ısızu dmax 3,0 litrelik common rail dizel motor takılabilirmi
sanırım ozamanda motor şanzumana çok güçlü gelebilir ısuzu motoru 163 bg diye biliyorum herkes puma motor koyuyor ama ısuzu motoru pumaya göre daha güçlü ve az yakar diye ısuzu düşünmüştüm ama sanırım uygulayan yok...
arkadaşlar hayalimde defender alıp ısızu dmax motoru ve şanzumanı koymak var bunula ilgili tecrübesi olan varmı bu işlem olursa artıları eksileri ne olabilir