Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
yine sizin paylasmis oldugunuz asagidaki programi kurmustum. heryerde cok guzel calisti fakat sadece Floridada sozrun yasadim. zaten basaramazsam da cok dert degil. bu haliyle inanilmaz is goruyor.
İgo Primo İçin Çeşitli Avrupa Ülke Haritaları
İgo Primo İçin Çeşitli Avrupa Ülke Haritaları
arama yapma sirasinda Florida ile ilgili hicbir yer listede olmuyor. Daha once Arizona haritasini yuklemistim, ulke olarak Amerika (United States) seciyorum Arizona disinda birsey gelmiyor. Florida arattigimda bile Arizonadaki Florida iceren cadde ya da sokak gibi yerleri listeleniyor. Hala...
Bunu da denedim fakat olmadı. Daha önce yükleyip çalıştırdığım Arizona haritası ile farklarını inceledim. .fda ve .fjw uzantılı dosyaların Florida haritasında olmadığını gördüm. bu uzantıların olduğu dosyaları bulursam sanırım problem çözülür ya da hiç alakası da olmayabilir :smiley:
map klasörü içindeki dosyaları content içindeki map klasörünün içine, poi klasörü içindeki dosyaları da yine content içindeki poi klasörünün içine kopyaladım fakat arama yaptığımda Florida'yı görmüyor. nerede hata yapmış olabilirim fikir verebilir misiniz?
iyi gunler, öncelikli olarak daha önce yandex diskten yayınlamış olduğunuz haritalar çok faydalı oldular çok teşekkür ederim.
mümkünse sizden
Arnavutluk
Hırvatistan
Karadağ
haritalarını da rica ediyorum, teşekkürler, iyi günler.