imhotep34 kullanıcısının son içeriği

1. imhotep34

Istanbul Civarında Hafif Off-road Gezisi

Selamlar, adım Ahmet, aracım 2011 ford ranger 4x4, donanım ve deneyimim yok, uygun olan organizasyonlara bende katılmak isteri , watsap grubu için tel 532 373 70 63
  2. imhotep34

97 zj grand cherokee 2sinden biri satılık

Ynt: 97 zj grand cherokee 2sinden biri satılık bende arıyorum böyle bişi, cumartesi birkaç araç var onlara bakacam, maltepe deyim, c.tesi maltepe de olursanız bakmak isterim. birde muaynesi ne zamana kadar geçerlidir günlüğünüzün link inide alabilirmiyim (nasıl bulacağımı bilmiyorum kusura...
  3. imhotep34

Yeni Explorerim :)

Ynt: Yeni Explorerim :) satıldı mı araç ?
  4. imhotep34

exproler hakkında bilgi

selamlar, konusunda tecrübeli arkadaşlardan aşağıdaki ilan hakkında fikirlerini rica ediyorum http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-ford-yok-boyle-explorer-73001940/detay/
  5. imhotep34

almayı düşündüğüm jeep hakkında yardım

tecrübeli arkadaşların tavsiyesine ihtiyacım var, ilandaki jeep i baktırmak suretiyle almayı düşünüyorum. hayatımda ne jeep bindim ne offeoad yaptım, benimkisi 40 ından sonra bir heves, düşünceleriniz nedir acaba...
  6. imhotep34

Tecrübeli Arkadaşların Tavsiyesine İhtiyacım Var

Ynt: Tecrübeli Arkadaşların Tavsiyesine İhtiyacım Var aslında bana göre de vitera güzel gibi duruyor ama, kiralıkdan çıkma veya işe yaramaz sorunlu araba ile karşılaşmaktan çekiniyorum
  7. imhotep34

Ynt: Tecrübeli Arkadaşların Tavsiyesine İhtiyacım Var bel ağrısı hariç geri kalan kısmı gerçekten süper, bazı anlar vardır çok sıkıntılı gibi görünebilir, ama hayatında o tür anlar sınırlıdır, istesende tekrar yaşayamazsın ve ömür boyu unutamaz, yeri geldiğinde burdaki gibi çok güzel bir anı...
  8. imhotep34

Ynt: Tecrübeli Arkadaşların Tavsiyesine İhtiyacım Var tam da aklımdan geçenleri yazmışsınız. almak istediğim şehiriçi konforuda olan bir jeep, ama ben bugüne kadar genelde sıfır veya sıfıra yakın otomobiller aldım düzenli servis bakımlarını yaptırdım ve hiç yolda kalmadan kullandım. oysa aynı...
  9. imhotep34

Ynt: Tecrübeli Arkadaşların Tavsiyesine İhtiyacım Var zaman ayırıp mesajıma cevap verme nezaketinde bulunan veya bulunmayan tüm arkadaşlara teşekkürler. çok kafa şişirmemek adına uzun uzadıya yazmamıştım. biraz daha açabilirim. istanbul anadolu yakasındayım. benimkisi biraz heves biraz merak...
  10. imhotep34

selamlar, sitenin yeni üyesiyim, forumda dolaşmak ve yazılan çizilenleri okumak büyük keyif gerçekten, doğru yere yazdığımdan emin değilim ama yanlışsa da acemiliğime verin, 4x4 araç almak istiyorum, ama ne alacağım hakkında hiçbir fikrim yok. açıkçası anlamam da yıllardır hep otomobil...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,920
Kayıtlı Üye Sayımız
166,948
Kaydolan Son Üyemiz
neyzenx

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR