imparator kullanıcısının son içeriği

1. I

discovery td5 m ve s yeşil lambaların arada sırada yanıp yanıp sönmesi

Ynt: Discovery Td5 M Ve S Yeşil Lambaların Arada Sırada Yanıp Yanıp Sönmesi Adem Ustaya uğrayıp tanıştım.. Güzel bir çay içtikten sonra s ve m lambalarının yanıp sönmesine neden olan parça iyi bir işçilik ile sökülüp temizlendikten sonra sorunun basit bir temassızlık olduğunu görüp düzelten...
  2. I

Can Dostumuz Bülent Kök'ü Kaybettik...

Ynt: Can Dostumuz Bülent Kök'ü Kaybettik... Mekanı cennet olsun...
  3. I

Discovery2 Td5 Mazot Pompası

Merhaba arkadaşlar.2003 discovery 2 td5 kullanıyorum.Yanlış bir usta yüzünden sağlam olan mazot pompamı değiştirmek zorunda kaldım,fakat pompamın gayet sağlıklı ve yeni olduğu ortaya çıktı..İhtiyacı olan arkadaşlara boşta bekleyen bir mazot pompası olduğu duyrulur..pompa orijinal borusandan...
  4. I

Yakıt Pompası

Ynt: Yakıt Pompası Merhaba Arkadaşım...Pompanda sıkıntı yok,Enjektörlerin altlarındaki bakır pullar hava aldırıyor..Maslak sakallı hüseyin usta bu işin piridir..Oraya git aracına güle güle bin....532-2160587
  5. I

Yakıt Pompası

Ynt: Yakıt Pompası Arkadaşım enjektör oring ve pullarından yapıyor yakıt sistemi hava alıyor..sakallı hüseyin usta halleder başkasına elletme sakın....
  6. I

Hafif Gazda Tekleme...

Ynt: Hafif Gazda Tekleme... Aracım 2003 td5..
  7. I

Hafif Gazda Tekleme...

Merhaba arkadaşlar,2003 Model discovery2 kullanıyorum..Aracım az ve hafif gaz verdiğimde tekleme yapıyor,gazladığım zaman çok güzel ve seri bir şekilde gidiyor ama bazen yüksek gazlarda da arasıra tekleme yapıyor..Test cihazına bağladığımızda düzensiz basınç uyarısı verdi,basınç sivicini...
  8. I

discovery 2 çeki demiri

Ynt: Discovery 2 Çeki Demiri çeki demiri satılmıştır teşekkür ederim...
  9. I

Ynt: discovery td5 m ve s yeşil lambaların arada sırada yanıp yanıp sönmesi sağol usta en kısa zamandaa geliyorum...
  10. I

Ynt: discovery td5 m ve s yeşil lambaların arada sırada yanıp yanıp sönmesi Merhaba usta en kısa zamanda sana uğrayacağım...
  11. I

suzuki vitara 1998 japon

Ynt: suzuki vitara 1998 japon Arkadaşım Araç duruyormu...
  12. I

Ynt: discovery td5 m ve s yeşil lambaların arada sırada yanıp yanıp sönmesi Teşekkürler arkadaşım...yurt dışından getirtme şansımız olurmu acaba..
  13. I

Merhaba Arkadaşlar..Yaklaşık 4-5 aydır 2003 discovery td5 kullanıyorum.Zamanı gelen miyadını dolduran bütün değişmesi gereken parçalar değiştirdim..Çok severek ve keyf alarak aracımı kullanıyorum..Fakat bugün ön panelde m ve s lambaları ve vites D lambaları yanıp yanıp sönmeye başladı ve aynı...
  14. I

discovery td5 2003 zor çalışıyor

Ynt: discovery td5 2003 zor çalışıyor Ayrıca basınç legülatörü de mazot kaçırıyordu onuda sıfırladım...Tabi bunlara hatırı sayılır bir ödeme ve zaman verdim. Emeği geçenlere teşekkür ederim..
  15. I

discovery td5 2003 zor çalışıyor

Ynt: discovery td5 2003 zor çalışıyor İlginize teşekkür ederim,Yakıt pompası ve enjektör kabloları ve ısıtma bujileri değişti,beyin kabloların içinden sızan yağ ile dolmuştu,sökülüp temizlendi.ve sorun devam etti.problemin kaynağı enjektörlerin altındaki bakır pullar olduğu ortaya...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

Geri