Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Mitsubishi Pajero Pinin Kullananlar Buradayız
Bülent bey teşekkür ederim, kesinlikle fikirlerinize katılıyorum.beyfendi içine Rabbim hayırlısını nasip etsin..ama en azından pinin olsun arazisi de bizimkiler gibi olsun ;)
bülent bey verdiğiniz bilgiler ve paylaşımlarınız için teşekkür ederim.. bir araştırayım bende şu bilya mevzusunu..
rica ederim tabiiki en uygununu seçmek tamamen size kalmış,yakıt olarak bende çok yadırgamıştım ilk aldığımda fakat bülent bey ve diğer abilerimin dedikleri birebir çıktı yakıtım şuan maksimum 10 lt/100km minimum 7.5lt 8.5lt gibi vergiside...
rica ederim ne demek,evet buraya hiç bakamadım neredeyse ama hep pinin imleydim bir iki kez uludağ a çıktım aracımın kıymetini ve avantajlarını daha iyi anladım annemle beraber çıktım annem bile hayran kaldı,
ne inerken nede çıkarken problem...
bülent bey yine güzel resimler paylaşmışsınız ,özür dilerim herkesten uzun bir süredir giremedim sayfamıza..
evet bülent bey doğru görmüşsünüz ,tek kapı bana çok küçük geldi aslında aracımdan oldukça memnunum daha buyuk bırsey ıstedıgım ıcın satılıga cıkardım , ama suda var aklımda yıne bir pinin almak bu sefer 5k olmak üzere düşüncem bu hayırlısı...
evet oldukça yavaştım ,ordan gecerken gırmemle batmam bir oldu ,ama hızlı gecsemde fark edecegını pek sanmıyorum cunku sankı o cımenler tuzakmıs gıbı var olduklarına bakmayın batan sol ıkı tekerımın altına elim dahi...
öncelikle merhaba bülent bey nasılsınız? ve tüm arkadaşlara selamlar; buarada misafirperverliğiniz için teşekkür ederim mesaj daha yeni okudum çok çok özür dilerim paylaştıgınız fotorafada hayran kaldım...
Ynt: yeni arkadaşım 5.9 zj yi size tanıtmaktan mutluluk duyuyorum
faruk abi aracını gördüm çok beğendim tabanı düz bassın , vallahi billahi bende bir 8tokmaklı almadan rahat edemeyeceğim sanırım ;)