Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Geçtiğimiz sene sanırım 10 gün kamp yapmıştım Transfăgărășan'da.
Burası sürüş yapmak için oldukça keyifli bir yol. Dünyanın en iyi yolu diye pazarlasalar da daha iyilerini gördüm. Zaten öyle diyenler bu yolu dümdüz geçen tipler. Transfăgărășan'ı asıl güzel kılan şey istediğimiz herhangi bir...
Türkiye'de kamp yapılabilecek yerler adlı videolar hazırlıyorum. Oynatma listesine buradan ulaşabilirsiniz. Kısa bir süre içinde geçmişte çektiğim görüntüleri de derleyerek listeye eklemeye çalışacağım. Fırsat buldukça içerikleri daha da zenginleştirmeye çalışacağım. Şimdilik elimizdekilerle...
Selamlar Gezenbilir ailesi, motosikletimle dünya seyahatine çıktım. Genellikle kamp yaparak ilerliyorum. Şimdiye kadar bolca kamp yeri keşfettim bile. Fotoğraflarla birlikte konum bilgilerine ulaşmak ve yolculuğu takip etmek için instagram hesabıma bakabilirsiniz. Sevgilerimle Alp.
Nick...
Şimdiye kadar kamp yaptığım yerlerin çoğunu haritada paylaştım. Bu yerlerin ortak özelliği, tamamının ücretsiz oluşu. Bir kampinge pansiyon parası vermenin anlamsız geldiği gibi aynı zamanda pek keyifsiz yerlerdir bana göre. Tecrübe edip onayladığım bu güzel kamp alanlarına giderseniz eğer...
Motosikletle yaptığım yolculukların vazgeçilmezidir benim için kamp. Sevdiğim fotoğrafları sizlerle paylaşmak istedim.
Bu arada yolculuklarımı güncel olarak takip etmek isterseniz: www.facebook.com/motorumlaNET
Ynt: Gürcistan-rusya-belarus-ukrayna Yolcuğum (16250km) (81 Gün) (2014)
Teşekkür ederim. Yağ değişim aralığı benim motorda 12 bin km'ydi. O yüzden bir kere yağ değiştirdim. Onda da kaldığım evin garajı vardı orada halletmiştim. Büyük şehirlerde motorculara gidp de değiştirilebilir.
Ynt: Gürcistan-rusya-belarus-ukrayna Yolcuğum (16250km) (81 Gün) (2014)
teşekkür ederim. merkezi yerlerde ingilizce, onun dışındaki yerlerde genelde rusça diyebilirim.
Tek başıma çıktığım kuzeyimizdeki ülkelerde yaptığım yolculuktan kısa kısa bölümler derledim.
81 gün süren yolculukta 16.250 Km yol katettim. İstanbul'dan başlayan yolculuğum; Gürcistan, Rusya, Belarus, Ukrayna, Kırım, Osetya olarak devam etti. Bol çadırlı geçen yolculuğumda zaman zaman...