Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Discovery I-ıı Fiyat Aralığı
Öncelikle BMW, Discovery 3 4.4lt. V8 motorun sahibidir. Discovery 3'te ki TDV6 2.7 Peugeot dur SDV6 3.0 ise Duratec Ford dur. BMW nin burada bir durumu yok artık.
Discovery 4 lerin ve RRS ların motor arızasının sebebi motor değil yağ pompasının arızalanması...
Ynt: Discovery I-ıı Fiyat Aralığı
Açıkcası bu konuya bir katkım dokunur mu bilmiyorum çünkü konunun ne olduğuna da çok emin değilim. Yazılanlardan bir şey anlamadım :)
Discovery 2 lerin fiyatlarının yükselmesinin asıl sebebi Discovery 3'lerin ve 4'lerin motor arızası karşısında motor tamir...
Ynt: Gezenbilir Land Rover Türk Buluşması 2014 Kampımız
Samimiyetlerini, dostluklarını ve yiyeceklerini bizlerle paylaşan tüm dpstlarımıza çok teşekkürler. Çok keyif aldığım bir kamp oldu.
Ynt: Gezenbilir Land Rover Buluşması Görselleri (7 - 8 Aralık 2013)
Geziye başlayıp bitirene kadar olan iki günlük rotamız ektedir. Grubu bulmadan evvel yanlış olduğunu düşünüp geri döndüğümüz yol tamamen ters yöne gidiyormuş meğersem :)
Kuzey doğudan güneye inip kamptan sonra Kuzey batıdan çıkmışız. Bütün yolun kaydı var. Var da onu nasıl rota göstereceğim hatırlamıyorum :)
Benim gezip geri geldiğim yer gerçektende Menekşe Yaylasıymış. Kampolarakta çok yakınmışız..
Merak edenlere:
Kamp yaptığımız yer 910 metrede imiş ve yaylanın güneyindeymişiz.
Koordinatları:
N 40 35.026
E 29 54.225
Türkiye'de beni çok memnun eden bir anten bulamadım. Şu ana kadar kullandıklarımın menzili fazla uzun değil. Ben İngiltere'de ki bir şirketten almayı düşünüyorum. Bakalım yeni anten ne olacak :) Boyunun 2m civarı olmasını...
Telsiz anteni telsizin kendisinden daha önemlidir ve sakın ucuzunu alıp tasarruf etmek istemeyin. Hatırlatmak istedim..