irimi kullanıcısının son içeriği

1. irimi

Discovery I-ıı Fiyat Aralığı

Ynt: Discovery I-ıı Fiyat Aralığı Öncelikle BMW, Discovery 3 4.4lt. V8 motorun sahibidir. Discovery 3'te ki TDV6 2.7 Peugeot dur SDV6 3.0 ise Duratec Ford dur. BMW nin burada bir durumu yok artık. Discovery 4 lerin ve RRS ların motor arızasının sebebi motor değil yağ pompasının arızalanması...
  2. irimi

Discovery I-ıı Fiyat Aralığı

Ynt: Discovery I-ıı Fiyat Aralığı Açıkcası bu konuya bir katkım dokunur mu bilmiyorum çünkü konunun ne olduğuna da çok emin değilim. Yazılanlardan bir şey anlamadım :) Discovery 2 lerin fiyatlarının yükselmesinin asıl sebebi Discovery 3'lerin ve 4'lerin motor arızası karşısında motor tamir...
  3. irimi

Gezenbilir; Bolu Kış Kampı (21-22 Şubat 2015)

Ynt: Gezenbilir; Bolu Kış Kampı (21-22 Şubat 2015) Geliyorum :)
  4. irimi

Gezenbilir Land Rover Türk Buluşması 2014 Kampımız

Ynt: Gezenbilir Land Rover Türk Buluşması 2014 Kampımız Devamı..
  5. irimi

6. irimi

7. irimi

Ynt: Gezenbilir Land Rover Türk Buluşması 2014 Kampımız Samimiyetlerini, dostluklarını ve yiyeceklerini bizlerle paylaşan tüm dpstlarımıza çok teşekkürler. Çok keyif aldığım bir kamp oldu.
  8. irimi

Gezenbilir Kış Kampı; Bolu Yedigöller (15-16 Şubat 2014)

Şimdiden beni ve kuzenimi listeye ekleyebilirsiniz. Ahmet Erçiro - Besim Titiz
  9. irimi

Gezenbilir Land Rover Buluşması Görselleri (7 - 8 Aralık 2013)

Ynt: Gezenbilir Land Rover Buluşması Görselleri (7 - 8 Aralık 2013) Geziye başlayıp bitirene kadar olan iki günlük rotamız ektedir. Grubu bulmadan evvel yanlış olduğunu düşünüp geri döndüğümüz yol tamamen ters yöne gidiyormuş meğersem :)
  10. irimi

Ynt: Gezenbilir Land Rover Buluşması Görselleri (7 - 8 Aralık 2013) Kuzey doğudan güneye inip kamptan sonra Kuzey batıdan çıkmışız. Bütün yolun kaydı var. Var da onu nasıl rota göstereceğim hatırlamıyorum :)
  11. irimi

Ynt: Gezenbilir Land Rover Buluşması Görselleri (7 - 8 Aralık 2013) Benim gezip geri geldiğim yer gerçektende Menekşe Yaylasıymış. Kampolarakta çok yakınmışız..
  12. irimi

Ynt: Gezenbilir Land Rover Buluşması Görselleri (7 - 8 Aralık 2013) Merak edenlere: Kamp yaptığımız yer 910 metrede imiş ve yaylanın güneyindeymişiz. Koordinatları: N 40 35.026 E 29 54.225
  13. irimi

Ynt: Gezenbilir Land Rover Buluşması Görselleri (7 - 8 Aralık 2013) Türkiye'de beni çok memnun eden bir anten bulamadım. Şu ana kadar kullandıklarımın menzili fazla uzun değil. Ben İngiltere'de ki bir şirketten almayı düşünüyorum. Bakalım yeni anten ne olacak :) Boyunun 2m civarı olmasını...
  14. irimi

Ynt: Gezenbilir Land Rover Buluşması Görselleri (7 - 8 Aralık 2013) Telsiz anteni telsizin kendisinden daha önemlidir ve sakın ucuzunu alıp tasarruf etmek istemeyin. Hatırlatmak istedim..

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,918
Kayıtlı Üye Sayımız
166,699
Kaydolan Son Üyemiz
adnan86

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri