Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Üniversitede Karavanda Yaşamak.
Fikir güzel ve uygulanabilir, elbette ev kiralamak daha kolay olur ama o zaman sıradışı olmaz :) Bence yeterli bütçen de varsa denemelisin. Elektrik problemini üniversite yakınlarındaki bir cafe veya işyerinden süzme sayaç ile sağlayabileceğini düşünüyorum...
Ynt: Uzaktan Motor Çalıştırma
peki bu ürün yerine daha sağlıklı çalışacağını düşündüğünüz başka ürün veya teknik çözüm tavsiyesi olan var mı arkadaşlar?
Ssangyong ActyonSport 2.0 sxdi 4x4 2008 otomatik
Ynt: 4×4 Çift Kabin Pikap Tavsiyesi
Hiç düşünmeyin, gidip bir Ssangyong Actyon Sport 2.0 sxdi 4x4 alın. Aradıklarınızın tümünü ve daha fazlasını optimum düzeyde bu araçta bulacağınıza inanıyorum.
Ssangyong ActyonSport 4x4 2008
Ynt: Actyon Sports Spacer Ve Yükseltme Kiti.
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=61908
incelemenizde fayda olabilir.
Ssangyong ActyonSport 4x4 2008
Merhaba arkadaşlar, 110-120 km civarı hızı sabitleyerek giderken yanan servis ışığı ve ardından çekişten düşme problemiyle karşılaştım bu hafta sonu. Bugün vakit bulup gidebildim ustaya, ilk şüphe elbette enjektörlerdendi ama şanslıydım ki arıza tespit cihazlarını satan firmanın elemanları...