Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu
Savaşım seninde belirttiğin gibi, bu grup bizim grubumuz. dostlukların arkadaşlıkların dibine kadar yaşandığını bir topluluğuz biz. Bizi bazı (ismi lazım değil) gruplardan ayıran en önemli ve en temel özelliğimiz kimsenin kimseden bir çıkar...
Dostum, yazdıklarının her kelimesine katılıyorum. bu kadar öz verili çalışmalarından dolayıda seni kutluyorum. Bravo Bravo Bravo
Cigdem ben ostim tarafindan gelmiyorum ama o taraftan gelen biri olmazsa ben o taraftan gecer alirim seni. Sabah ararsin duruma gore. 05337783718
Dostum emin ol o an bu fotolarda gorunen duygularin hic birinin farkinda degilsin. Ama yasamak isterseniz buna benzer anlari biz arada sirada organize ediyoruz bilgi veririm ve misafirim olursunuz.
Sıcaklık En düşük 2, En Yüksek 5 derece görünüyor. İmkanı olan herkes yakacak odun getirirse isabetli olur diye düşünüyorum. Ateşi yakarız Savaşın getireceği çekirdekleri yeriz :) :) :) :) :)
Günaydın Dostlar,
Pazar Günü karla karışık yağmur varmış. Bol çamurlu, bol karlı bir gün olacak gibi, hayırlısı bakalım.
Söyleyecek bişey bırakmamışsın. her anı 5 yıldız olan bir organizasyon oldu. herkese teşekkürler. iyi haftalar olsun