Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba.Bence ümumiyyetle karavan insana özgürlüye kavuşmak için,şehirden kopub doğa ile iç-içe yaşam için gerekli.Off road araba üzerinde tasarlanmış karavan diger düz yollar için tasarlanmış karavandan tam farklı bir şey.Ben 2 sene önce fotorafdakı karavandan aldım.ve doğada olmak için yollara...
HERKESE samimi kalbden çok selamlar.Uzun süre kenar kaldım forumdan.Hiç dağlara doğru da gidemedim.Bundan sonra gitmeyi düşünüyorum.Sizlerle paylaşacağım videolarını.
Video: https://www.youtube.com/watch?v=IhPHl_SW1Rc
Ynt: Unimog - Karavan
Selamun aleykum Arkadaşlar.Uzun süre aranıza katılamadım.Bu aralarda Unimogumla dağlarda dolaşma zamanı da bulamadım.En son 8 ay önce dağlarda oldum.Videosunu bir az sonra youtube ye koyacağım.İlave etmek isterim ki,karavanın kasasının fazla esnemegini önlemek için geziden...
Arkadaşlar her kese selam.Karavanımın arka yaylarını UNİMOG U5000 modein yayları ile evezledim.Arabanın arkası tahmin12 sm yukarı kalktı.Ve bir de test etdim.Kendini iyi gösterdi.
Ynt: Ynt: Unimog - Karavan
Arkadaşlar herkesi selamlıyorum.Efe abi sizin önerinizden sonra ilgilendim yaylarla.Unimog U5000 modelinde yayalar daha kalın.Düşünüorum ki,arka yayları degiştirmek olur.İnşaAllah şu mevzu ile ilgileniyorum.
Bekir abi Unimoglar yaylı ve amortisörlu olduğu için yaylanması normal durum.Kasanın saga-sola egilmesini ise 2x3 noktalı birleşme hesabına elde olundu.Kasanın böyle dağ yollarında çabuk bozulmaması için.İlginizden ötrü teşekkür ederim
Atilla abi sizin bu karavanın arseye gelmesinde zahmetininz var.Şu zamana kadar hiç önerilerinizi esirgemediniz.Size çok teşekkür ederim.
Levent bey bir sonrakı seferde söylediyiniz konu ile ilgili detaylı video izahat ilave edeceyim.Dikkatinize göre teşekkür ederim.