israfil_baku kullanıcısının son içeriği

1. israfil_baku

Unimog - Karavan

UNİMOG ve dağ kamçılığı temamen farklı hiss..hiç sevmedim şu aracı..az kullandım bile.satdım.
  2. israfil_baku

Unimog - Karavan

Çok teşekkür ederim.degerli zamanınızı harcladınız.okudunuz.
  3. israfil_baku

Unimog - Karavan

Arkadaşlar şu zevke ne diyorsunuz, Video: https://www.youtube.com/watch?v=VBC64b5q3nM
  4. israfil_baku

Unimog - Karavan

Merhaba.Bence ümumiyyetle karavan insana özgürlüye kavuşmak için,şehirden kopub doğa ile iç-içe yaşam için gerekli.Off road araba üzerinde tasarlanmış karavan diger düz yollar için tasarlanmış karavandan tam farklı bir şey.Ben 2 sene önce fotorafdakı karavandan aldım.ve doğada olmak için yollara...
  5. israfil_baku

Unimog - Karavan

HERKESE samimi kalbden çok selamlar.Uzun süre kenar kaldım forumdan.Hiç dağlara doğru da gidemedim.Bundan sonra gitmeyi düşünüyorum.Sizlerle paylaşacağım videolarını. Video: https://www.youtube.com/watch?v=IhPHl_SW1Rc
  6. israfil_baku

Unimog - Karavan

Ynt: Unimog - Karavan Arkadaşlar videonun linki. https://www.youtube.com/watch?v=MDGJ3bntANU videonun kalitesinden dolayı özür dilerim.
  7. israfil_baku

Unimog - Karavan

Ynt: Unimog - Karavan Selamun aleykum Arkadaşlar.Uzun süre aranıza katılamadım.Bu aralarda Unimogumla dağlarda dolaşma zamanı da bulamadım.En son 8 ay önce dağlarda oldum.Videosunu bir az sonra youtube ye koyacağım.İlave etmek isterim ki,karavanın kasasının fazla esnemegini önlemek için geziden...
  8. israfil_baku

Unimog - Karavan

Ynt: Unimog - Karavan Arkadaşlar her kese selam.Karavanımın arka yaylarını UNİMOG U5000 modein yayları ile evezledim.Arabanın arkası tahmin12 sm yukarı kalktı.Ve bir de test etdim.Kendini iyi gösterdi.
  9. israfil_baku

Unimog - Karavan

Ynt: Ynt: Unimog - Karavan Arkadaşlar herkesi selamlıyorum.Efe abi sizin önerinizden sonra ilgilendim yaylarla.Unimog U5000 modelinde yayalar daha kalın.Düşünüorum ki,arka yayları degiştirmek olur.İnşaAllah şu mevzu ile ilgileniyorum.
  10. israfil_baku

Unimog - Karavan

Ynt: Unimog - Karavan Ertuğrul bey hiç düşünmemeişdim.iyiki hatırlattiniz.Değiştim profil resmini.Teşekkür ederim.
  11. israfil_baku

Unimog - Karavan

Ynt: Unimog - Karavan Abi UNIMOGda makas yok ki......yay ve amörtisör var..
  12. israfil_baku

Unimog - Karavan

Ynt: Unimog - Karavan Ferhat abi teşekkür ederim.İnşaAllah kısmet olursa gezilerle ilgili yazı ve videolar paylaşacağım.
  13. israfil_baku

Unimog - Karavan

Ynt: Unimog - Karavan Bekir abi Unimoglar yaylı ve amortisörlu olduğu için yaylanması normal durum.Kasanın saga-sola egilmesini ise 2x3 noktalı birleşme hesabına elde olundu.Kasanın böyle dağ yollarında çabuk bozulmaması için.İlginizden ötrü teşekkür ederim
  14. israfil_baku

Unimog - Karavan

Ynt: Unimog - Karavan Atilla abi sizin bu karavanın arseye gelmesinde zahmetininz var.Şu zamana kadar hiç önerilerinizi esirgemediniz.Size çok teşekkür ederim.
  15. israfil_baku

Unimog - Karavan

Ynt: Unimog - Karavan Levent bey bir sonrakı seferde söylediyiniz konu ile ilgili detaylı video izahat ilave edeceyim.Dikkatinize göre teşekkür ederim.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,916
Kayıtlı Üye Sayımız
166,691
Kaydolan Son Üyemiz
sertac01

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR