İstanbulMoskova kullanıcısının son içeriği

1. İstanbulMoskova

Land Cruiser Ile Moskova

Merhaba ,Öncelikle büyük geçmiş olsun herkesin başına gelebilir. Batumu tercih etmemin sebebi ise konaklama için rezervasyon yaptırdım belki dönüşte Türközünden dönerim , Hemde farklı bir yolculuk deneyimi yaşamış olurum . Aracım henüz bir yaşımda yüksek suv araç , yıllık bakımdan yeni geçti...
  2. İstanbulMoskova

Karayolu Ile Rusya ( Moskova ) Yol Arkadaşı

Merhaba arkadaşlar! Bu ay sonu Kendi 2021 model SUV (Tr plakalı ) aracımla Moskova’ya gitmeyi planlıyorum. Yolculuk başlangıcı İstanbul Bahçeşehir , Karadeniz sahil yolumu takip edip Batum’a geçeceğim . Orada bir gece dinlenip Verhniy Lars sınır kapısından (Rusya) Vladikafkas’a geçmeyi...
  3. İstanbulMoskova

Land Cruiser Ile Moskova

Teşekkür ederim çok değerli bilgiler.Aklıma takılan bir kaç soru daha var , Gürcistan yeşil sigortaya dahil değilmiş sanırım , Rusya’da yeşil sigorta yeterli mi! siz yeşil sigorta mı yaptırdınız? Ben Sarp sınır kapısından Batum’a oradan Verhniy Lars sınır kapısından Rusya Vladikafkas, Rostov ve...
  4. İstanbulMoskova

Land Cruiser Ile Moskova

Merhaba! Gürcistan üzerimi gittiniz ? Aracınız Türk plakalımıydı? Hangi şehirlerde bulundunuz? Bende bu ay sonu için düşünüyorum bilgilendirirseniz sevinirim .

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,198
Kayıtlı Üye Sayımız
167,070
Kaydolan Son Üyemiz
lycianwayturkey

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.