istanbulsporlu kullanıcısının son içeriği

1. I

750 Kg Altı Sıfır Çekme Karavan Önerileri

Bu arada 2020 model yeni şase ile kantara çıkmış. 15 kg lık atık su deposu ile beraber 650 kg geliyor mevcut haliyle. Videosu aşağıdaki linkte mevcut. mp4: 1.mp4
  2. I

Ben de karavan konusunda tercihimi MAY Karavan - Orhan ustadan yana kullandım. Siparişimizi verdik. Temmuz ayında teslim alacağız inşaallah. Esasında 1 ay kadar oldu sipariş vereli fakat yazmak şimdi kısmet oldu. MAY 3600 modeli tercih ettik. Orhan ustanın 2020 model çalışmaları esnasında yeni...
  3. I

Benim taleplerim için dönüş yaptıklarında kantar fişi olmadan almayacağımı söyleyecektim ama zaten dönüş yapmadılar. Ben de bize ufak geleceği için bu modeli elemiştim zaten.
  4. I

Hayır o arkadaş siz değilsiniz :) ERBA'ya gidip 3.75 modelini incelediğini belirten @s.bulbul54'ün yazısına cevap olarak yazmıştım. Fakat değişikliğe yanaşmadıkları konusuna kısmen katılıyorum. Örneğin karavanın ön kapısına panelden dolayı sineklik yapılamadığını söylemişlerdi. Bunun benim için...
  5. I

Hayır dönüş yapmadılar. Cam konusunda diğer arkadaşın dediği gibi mevcutta yok fakat takılabileceğini belirttiler.
  6. I

Merhaba. Duş kısmında cam var. Fiyat artışını ben de sordum. Muhmetelen olur ama daha belli değil dedi firma sahibi Erdoğan bey. Ben 1 Ocak itibariyle hemen zam gelmeyeceğini düşünüyorum.
  7. I

Rica ederim. Benim aracım Peugeot 307 1.4 dizel. Ben oturma grubu üstüne portatif bir ranza ve kapıya sineklik istedim.
  8. I

Dışarıdan 220 volt besleme var. Pis su deposu yok. Sadece 120 litre temiz su deposu mevcut. Benim boyum 1.78. İç yüksekliği gayet yeterliydi. 1.90 olması lazım.
  9. I

Dün, Sally, Erba ve Başoğlu karavanları ailece ziyaret ettik. Esas ziyaret amacımız Sally Carabinata'yı görmekti. Karavanı beğendik. Gerek işçilik, gerek malzeme kalitesi ile bizim beklentilerimizi karşıladı. Fakat yaşam aküsü, invertör, mutfak dolabı, atık su deposu, 12V ufak bir buzdolabı gibi...
  10. I

@Demirak cevap için teşekkürler. Öncelikle fiyatı hatalı yazmışım. Frenli modeli 43.700 TL olacaktı (ama 700 yine var :)) Çok acelem yok esasında. İki karavanı da yerinde gidip görmedim henüz. Bu hafta sonu Carabinata'yı görmeye gideceğim kısmet olursa. Carabinata bana daha kaliteli gözüktüğü...
  11. I

Herkese merhaba. Çekme karavan merakıyla birlikte bulduğum forumdaki bu konudan çok istifade ettim. Başta @Demirak olmak üzere yorum yapan ve bilgilendiren herkese teşekkürler. Ben de Carabinata'nın yıl sonu kampanyası ile frenli modelini 42.700 TL'ye alıp almamakta kararsız kaldım. KDV dahil...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,163
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri