istmaster kullanıcısının son içeriği

1. I

Güncel Yakıt Tüketimi

Ynt: Güncel Yakıt Tüketimi liink burada; http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-jeep-1993-model-grand-cherokee-lpg-li-158288387/detay
  2. I

Güncel Yakıt Tüketimi

Ynt: Güncel Yakıt Tüketimi Aracın bugün itabari ile satışını alacaktım,fakat motor ve şanzımanlardaki aşırı yağ kaçakları ve ön takımların değişmesi gerektiğinden araç sahibi ile görüşerek satış işlemini iptal ettim.Hesaplara göre 4 bin tl ye yakın bir masraf var ortada.Araç sahibi ile daha...
  3. I

Güncel Yakıt Tüketimi

Ynt: Güncel Yakıt Tüketimi Ben şuan bir ölçüm yapmadım henüz,aracı pazartesi günü teslim alacağım,bostancı jeep controlde serkan ilgileniyor.pazartesi günü ateşleme sistemini vs bir daha kontrol edeceğim,bir kaç adet bujiyi söküp karbonlaşma filan varmı diye bir bakayım,sonrada atiker...
  4. I

Güncel Yakıt Tüketimi

Ynt: Güncel Yakıt Tüketimi okudum biraz inceledim,ama bu kadar 1-2 tl ler filan olacağını pek düşünmedim..o koltuğa oturunca ne yakar ne olur filan diye hiç düşünmedim..napalım artık sadece cumartesi-pazar keyifini çıkarırız.ben hergün kullanırım diyordum ama böyle giderse biraz zor :X
  5. I

Güncel Yakıt Tüketimi

Ynt: Güncel Yakıt Tüketimi Daha bugün yeni bir ZJ sahibi oldum,yakıtı bir miktar göze aldım tabiki ama lpg'de 90 krş filan diyorsunuz :X Kafayı yiycem burda !!!
  6. I

Aranıza Hoş Geldim :))

Ynt: Aranıza Hoş Geldim :)) Nasıl olduysa konuyu Cj de açıp model olarak sürekli Cj yazmışım :X konuyu ZJ ye nasıl aktarabiliriz ??
  7. I

Aranıza Hoş Geldim :))

Herkese selamlar, Yaklaşık 1 aydır süren uzun incelemeler sizlerin yazdıkları yorumlar bilgiler vs toplayarak sonunda bir CJ sahibi oldum.Aracı satın aldığım sahibide çok titiz ve bu araçlara meraklı bir kişiydi.Araç arazide ve ağır şartlarda ezilmemiş ve sonradan toplanmamış bir araç.Camları...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,032
Kayıtlı Üye Sayımız
166,772
Kaydolan Son Üyemiz
feryboatcom

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri