JackDaniel's kullanıcısının son içeriği

1. JackDaniel's

Çamlihemşin'de 2 Gece Önerileriniz?

Değerli hocam ben ayder yaylasına gitmeyi evet istiyorum ama aslında aydere gelmeden Çamlıhemşin e 5-6 km mesafedeki Şenyuva (çinçiva) adındaki çok küçük ve huzurlu yerlere gitmek istiyorum. Ayder evet artık ticari bir sektör olarak görülüp suni bir şekilde pahalılık içerisinde boğuluyor. Şöyle...
  2. JackDaniel's

Pokut kapalıymış. Yasemin hanım ile görüştüm. Cirakoglu hocamın da söylediği gibi yapacağız sanırım. Ayderde bir otelde kalırız artık. Ama fiyat konusu internetten baktığımız İÇİN mi bilemiyorum çok yüksek rakamlar veriliyor. Neyse artık oraya gittiğimiz zaman bakacağız. Çok teşekkür ederim.
  3. JackDaniel's

Resimlerini inceledim. Gayet güzel ve huzur dolu bir mekan. Fiyat konusu hakkında bir bilgi göremedim. Sizin bir bilginiz var mı?
  4. JackDaniel's

Kendi Çekme Karavanını Yapanlar; enginizm35

merhaba bende izmir' deyim ve kendi karavanımı yapacağım ama en çok sıkıntı yaşadığım sıkıntı da frenli dingil ve kaplin. bana bu konuda yardımcı olabileceğin bir gerçek. izmirde hangi firmalardan nasıl elde edebileceğim hakkında bana yardımcı olabilirseniz sevinirim.
  5. JackDaniel's

Gezenbilir sakinleri. 2 haftaya kadar Çamlıhemşin ve Ayder yaylası tarafına gitme planı ve programı niyetimiz var. Mantıklı ve uygun bir otel, pansiyon ya da herhangi bir önerisi olan varsa yorumlarınızı beklerim.
  6. JackDaniel's

Kamp Arkadaşları ...

Yazlık kamp gibi düşünelim. :) çocuklarda var malum onları denizden çıkarmak çok zor olur :)
  7. JackDaniel's

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ben aslında çekme karavan için 5-7 civarında bir rakam çıkar demiştim. Şahsım adına moto karavan'u sevmiyorum çünkü şu anda ki durumu iki araç sahibi olacak konumda değil yani moto karavan alırsam ya da senin gibi düşünürsem ayrıca bir tane de binek araç almak zorundayım. Malum iki çocuk ve...
  8. JackDaniel's

750 Kg Altı Diye Satılan Ancak 850-950 Kg Olan 2. El Avrupa Karavanlarla Seyahat Ve Belge Sorunu

Şimdi ne söylesek boş. Kişinin İhtiyacına göre veya ihtiyaç duyduğuna göre talepleri olabiliyor. Bu nedenle herkesin beklentileri farklı olabilir. Siz 750 kg altı ve mümkünse kendi elektriğini üretip kullanabilen ucuz yollu bir karavan istiyorsunuz. Kara onu kendiniz yaparsınız 5000-6000 tl...
  9. JackDaniel's

Kamp Arkadaşları ...

Merhaba. Aslında izmir çeşme de pırlanta plajı mükemmel gibi olur. Ben çocuklarımla birlikte senede birkaç defa giderim ve gerçekten gerek temizlik ve gerekse huzur içindeki bir koy. Sapsarı kumları kristal gibi berrak suları mükemmel görünüyor. Ben ailemle her zaman çadır kurar ve tıkabasa...
  10. JackDaniel's

750 Kg Altı Diye Satılan Ancak 850-950 Kg Olan 2. El Avrupa Karavanlarla Seyahat Ve Belge Sorunu

Selamlar. Sn. Karavan hayalleri kuran Gezenbi̇li̇r.com Sakinleri. Net olarak söylemeliyim ki 750 kg altı çekme karavanlar İÇİN hiçbir evrak, ruhsat ve dolayısıyla trafik tescili diye birşey yoktur. Sıfır alındırsa veya faturası varsa da çok iyi olur. Ama faturası yoksa eğer aldığınız kişiden "...
  11. JackDaniel's

Keşke izmirde yaşasaydın. Yada ben Antalya'da çünkü bir elin nesi iki elin sesi derler. Ben bira konfor ama asıl güvenlik düşkünüyüm. Benim hesaplarıma göre yaklaşık olarak 6000-7000 tl max. Fiyata çıkabiliyor. Çok şahşalı olarak değil sadece mecburi, güvenli ve sağlıklı ihtiyaçlar olmak şartıyla.
  12. JackDaniel's

Keşke izmirde yaşasaydın. Yada ben Antalya'da çünkü bir elin nesi iki elin sesi derler. Ben bira konfor ama asıl güvenlik düşkünüyüm. Benim hesaplarıma göre yaklaşık olarak 6000-7000 tl max. Fiyata çıkabiliyor. Çok şahşalı olarak değil sadece mecburi, güvenli ve sağlıklı ihtiyaçlar olmak şartıyla.
  13. JackDaniel's

herkese selamlar. geçen zaman içerisinde karavan yapma hevesinde olduğumu daha önce de belirtmiştim. karavanın dingili kesinlikle torsiyonlu ( yani kendinden amortisörlü) olacak ama 750 kg. altı olan bir karavan için fren sistemine gerek yok diyen bir satıcı ile de karşılatım. kanuni bir...
  14. JackDaniel's

Aramıza hoşgeldin Güray bende bir kaç yıldır kamp hayatına düşkünlük ve gezmeye görmeye meraklı biri olarak, aynı senin derdine müzdarip biri olarak buraya geldim. Karavanımı yapmak! Geldiğime çok pişman oldum. Bu site adamda bağımlılık yapıyor. Facebook gibi bağımlılık yapıyor. Kitap okumayı...
  15. JackDaniel's

Tek Başıma 45 Günde Vietnam-Kamboçya-Tayland

sn. enttr benim hayalimdir phi phi adasına falan gitmek. şu sıralar kendimi hazır hissedeceğim durumlara yaklaştığımın farkındayım bu nedenle sizden en uygun şekilde 1 hafta 2 yetişkin ve 2 çocuk (2 ve 6 yaşlarında) olarak nasıl tatil yapabiliriz. bütçe hazırlamam gerekiyor bu nedenle en uygun...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,162
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri