Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bilet almaya çalışırken meslek grubunu "Öğrenci" olarak seçtiğimde aşağıdaki hatayı alıyorum. Bu problemi nasıl çözebilirim? Eğer bilet alabilirsem buluşmaya katılmayı çok isterim.
"Geçersiz Bilet Numarası
Bu Bilet Numarası ile daha önce E-davetiye alınmıştır."
Cevabınız için teşekkür ederim. Ruhsatta böyle bir değişikliğin zorunlu olması için arabada kalıcı değişiklik mi yapmak gerekiyor, mesela araç içerisine istendiğinde sökülüp eski haline getirilebilecek bir sistem kurulsa yine de ruhsat değişikliği yapmak gerekir miydi hocam?
Hocam, elektrik aksamları (sigorta, role vb.) konusunda pek bir bilgim yok.
Fakat akülerin yeterliliği ile alakalı olarak:
Kullandığınız buzdolabının 100W olduğunu ve günün %30'unda çalıştığını (Buzdolabının için yeterli soğukluğa gelince kompresör duruyor, içerisi ısındığında tekrar...
Herkese merhabalar, İstanbul'da okuyan bir üniversite öğrencisiyim. Uzun zamandır forumu takip ediyor, siz abilerimin yazdıklarını okuyordum. Foruma kaydolmak bugüne bugüne kısmetmiş, yeni kayıt oldum.