Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yazıyı henüz okuyamadım ama anladığım kadarıyla ilk geziniz olumlu geçmiş ki ikinci kez gitmişsiniz, bu da kötü geçmiş.
Ben 1 kez aracımla gittim, 2.kez gitmek için fırsat kolluyorum desem yeridir.
Ben
Bence gatet guzel olur.
Isi köprüsü (cold bridge) denilen durum en dış katman, diyelimki metal sac ile en ic katmandaki tabaka arasinda direk bir baglanti olması, bu bağlantı sebebiyle en dıştaki soguklugun direk en ic tarafa (kismen de olsa) izolasyon katmanlarini asarak direk iletilmesi...
Kısmi gölge olabilir mi kastettiginiz? Bu paneller sonucta kapalı kutularda uzun süre depolanıyor. Hareket halinde iken cizilmelere karşı üstünün kapatılma fikri hala mantıklı geliyor bana.
Polikarbon levhayı nasıl,nereye sabitleyeceksiniz? Orjinal dış cephe gibi kapalı bir sekli nasil vereceksiniz?
Eger dediginizi yapabilirseniz cok fark edeceği kesin. Belkide sadece tavana yapmayi planlıyorsanız guvenli birsekilde montaji da yapabilirsiniz.
Kusura bakılacak bir şey yok sanki, bence de dedigi gibi oluyor, hatta az bile söylemiş. Burada rektefiyenin teknik detaylarını tartışarak nereye varicaz, konudan daha da uzaklaşmak dışında...?
Sakarya WHİTE PİGEON Vasıta ilanları sahibinden.com’da!
150 falan istiyorlar motokaravan yapımına. Müthiş profesyonel bir yer burası galiba;
BUZDOLABI
İNVERTER AKÜ
ISITMA ....!!
yaz geç, kim takar markasını tipini vs... sabit fiyat 150 ama içine ne istersem onu koyarım...)))