JantarMantar kullanıcısının son içeriği

1. JantarMantar

Karavan Dönüşümü - Isı Yalıtımı

Rüya gibi cevap vermişsiniz doğrusu, elinize ve araştırmanıza sağlık)) teşekküler.
  2. JantarMantar

Karavanda Çamaşır Makinesi Konusuna Yeni Bir Yaklaşım :)

2kg lık makineyi alıp parayı sokağa atmadığınıza sevinin. Kazara 3kg koyunca da bozulabilirdi
  3. JantarMantar

Dikkat! Eberspacher D2 Airtronic Yüksek Rakımda Çalışmama Sorunu

Tam olarak ürünün kitapçığını isteyin yada bulup oradan emin olun.
  4. JantarMantar

Frigofrik Panelvandan Karavan.

Ben de 1e1 aynı soruları soracaktim. En iyisi üreticisine danışmak gibi, bilen yok.
  5. JantarMantar

İran

Yazıyı henüz okuyamadım ama anladığım kadarıyla ilk geziniz olumlu geçmiş ki ikinci kez gitmişsiniz, bu da kötü geçmiş. Ben 1 kez aracımla gittim, 2.kez gitmek için fırsat kolluyorum desem yeridir.
  6. JantarMantar

Sabit Karavan...

Ne düşündüğünüzü belirtmişsiniz ancak bütçe limitiniz de var diye söylüyorum, konteyner olsa? 12m ye kadar da var.
  7. JantarMantar

İran

Iran favorilerim arasındadır, bekliyorum...
  8. JantarMantar

Ben Bence gatet guzel olur. Isi köprüsü (cold bridge) denilen durum en dış katman, diyelimki metal sac ile en ic katmandaki tabaka arasinda direk bir baglanti olması, bu bağlantı sebebiyle en dıştaki soguklugun direk en ic tarafa (kismen de olsa) izolasyon katmanlarini asarak direk iletilmesi...
  9. JantarMantar

Güneş Paneli Kapatma Yöntemleri

Kısmi gölge olabilir mi kastettiginiz? Bu paneller sonucta kapalı kutularda uzun süre depolanıyor. Hareket halinde iken cizilmelere karşı üstünün kapatılma fikri hala mantıklı geliyor bana.
  10. JantarMantar

Ben de bu adamın tum yapım aşamasını takip etmiştim. Adamın mesleği de buna benzer birşeyler ile ilgiliydi zaten
  11. JantarMantar

Jenaratör Destekli Enerji Çözümü (kış Ayları Için)

Çok açıklayıcı olmuş, hiç bisey anlamadım...
  12. JantarMantar

Sıcağı bilemem de soğuk tutmak bir mesele.
  13. JantarMantar

Polikarbon levhayı nasıl,nereye sabitleyeceksiniz? Orjinal dış cephe gibi kapalı bir sekli nasil vereceksiniz? Eger dediginizi yapabilirseniz cok fark edeceği kesin. Belkide sadece tavana yapmayi planlıyorsanız guvenli birsekilde montaji da yapabilirsiniz.
  14. JantarMantar

Yeni Bir Proje

Kusura bakılacak bir şey yok sanki, bence de dedigi gibi oluyor, hatta az bile söylemiş. Burada rektefiyenin teknik detaylarını tartışarak nereye varicaz, konudan daha da uzaklaşmak dışında...?
  15. JantarMantar

Yerlİ Çekme Karavanlarimiz...

Sakarya WHİTE PİGEON Vasıta ilanları sahibinden.com’da! 150 falan istiyorlar motokaravan yapımına. Müthiş profesyonel bir yer burası galiba; BUZDOLABI İNVERTER AKÜ ISITMA ....!! yaz geç, kim takar markasını tipini vs... sabit fiyat 150 ama içine ne istersem onu koyarım...)))

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,058
Kayıtlı Üye Sayımız
166,805
Kaydolan Son Üyemiz
huseyin.sami.sari@gm

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR