janvaneyk kullanıcısının son içeriği

1. janvaneyk

Satilik 1971 International Harvester Scout 800b

Araç Satılmıştır.
  2. janvaneyk

Def'imin Ilk Hali Ve Son Hali ...

Çok güzel olmuş. Ledleri nekadar ödeyerek aldınız acaba? Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
  3. janvaneyk

JEEP CJ'CİLER BURAYA !!! KAPATIYORUZ :) YEDEK PARÇALAR - KAPORTA,MOTOR,ELEKTRİK

Merhaba, scout 800b var bende, ön freni diske çevirmeyi planlıyorum, cj ile aynıymış, ön disk sistemi mevcutmu acaba
  4. janvaneyk

Teşekkürle :) hanım araç diye tutturunca ben de mecbur ona ufak bişe alacağım, kalanıyla da bir defender alıp ufak ufak toplarım diye düşünüyorum :D
  5. janvaneyk

Bende 71 model IH Scout 800B var. Full restorasyonlu
  6. janvaneyk

Çok güzel olmuş maşallah, ben de aracı satınca defender düşünüyorum. Nacizane, ön farları Daymaker led yapabilirsiniz. Böyle de canavar tabi. Saygılar
  7. janvaneyk

Dolar uçtu gitti, fiyat 55000 tl olarak güncellenmiştir.
  8. janvaneyk

Defender Takaslı Scout 800b

Merhaba, araziye sokmaya kıyamadığım, orijinaline sadık kalarak restore edilmiş klasik aracımı Defender ile takaslamak istiyorum. linkten aracın bilgilerine ulaşabilir, detaylı bilgi için 05435106482 nuamralı telefonumdan ulaşabilirsiniz. Sevgiler Satilik 1971 International Harvester Scout 800b
  9. janvaneyk

Scout 800b Restorasyon Projem

Aracım orijinaldir. 800b Travellertop modeli. Kullanım kombinasyonları kullanıcıya bırakmak adına tasarlanmış.
  10. janvaneyk

Koltuk orijinali bende mevcut, dilerseniz ölçüler ve örnek olması açısından gösterebilirim
  11. janvaneyk

1971 inter scout 800b 2.3 lt 3-speed-travellertop full restorasyonlu aracımı satıyorum. 84000 km 3 vites 2,3Lt benzinli kitapçıkları ve orijinal anahtarlarıyla birlikte. çürük çarık yok, otomobil ruhsatlı, günlük kullandığım araçtır ve evrakları eksiksizdir. 19500$, takas olabilir. detaylı bilgi...
  12. janvaneyk

merhaba 1971 scout 800b sahibi biri olarak, restarasyon işlemlerini takip ediyorum.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,921
Kayıtlı Üye Sayımız
166,702
Kaydolan Son Üyemiz
axellus

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON MESAJLAR