japonyagezisi kullanıcısının son içeriği

1. J

Güney Amerika Yol Arkadaşı

Ynt: Güney Amerika Yol Arkadaşı Yukarda yazan başar bey bana çok yardımcı oldu. Ben Lan pass ya da oneworld pass almaya çalışıyorum. Zamanım kısıtlı kıta içinde uçakla gezmek istiyorum. 2 bilet türü de çok zor. Başar beye sorarsanız hertürlü bilgi mevcut. Ben bu hafta qatar airwayse sormaya...
  2. J

Ynt: Güney Amerika Yol Arkadaşı başar çok sağol. bu sitede mesaj atılıyor mu tam emin olamadım. güney amerika düşünenler ya da konuşmak isteyenler (istanbuldakiler) bir akşam kahve içsek. ben kadıkoyde oturuyorum. ilgili 3-4 kişi varsa haftaya bir oturup açalım haritaları.
  3. J

Ynt: Güney Amerika Yol Arkadaşı peru şili arjantin (ekavtor,bolivya belki) oradan meksika tarzında bir planım var. agustos sonu eylül başı gibi ilgilenen varsa mesaj atabilir.
  4. J

Şubat Tatilinde Barselona-figueres- Girona

Ynt: Şubat Tatilinde Barselona-figueres- Girona 1gün önceden giderseniz yeter.sorarsınız. renfe.com da her trenin hangi duraklarda kaçta durduğu da var. BARCELONA-SANTS 05.56 BARCELONA-PASSEIG DE GRACIA 06.00 06.01 BARCELONA-CLOT-ARAGO 06.04 06.05 gibi.. birkaç basit kelimeyi bilirseniz...
  5. J

Şubatta İspanya

Şubatta uzun süre ispanyada kalacam. oralarda gezecek olan varsa yol arkadaşı olabilir. endülüs barcelona madrid civarı ve san sebastian civarını gezmeyi düşünüyorum.
  6. J

Şubat Tatilinde Barselona-figueres- Girona

Ynt: Şubat Tatilinde Barselona-figueres- Girona http://www.renfe.com/ mesafe yakın tren lokal.önceden bilet almaya gerek yok.
  7. J

japonyadan kore gezisi

herkese merhaba agustosta japonyaya gideceğim. Eylul ayı içinde 9-12 arasında 3gün koreye gitmeyi düşünüyorum. Katılmak isteyen varsa kısa bir kore gezisi yapabiliriz.
  8. J

2-6 haziran kosova,karadağ,dubrovnik

herkeser selam, 2-6 haziran kosova gidiş dönüş bilet aldık pegasustan 3 arkadaş. Şoförlük hiçbirimizde iyi değil. Bu sürede bu tip bir gezi planlayan varsa, beraber araba tutabiliriz. Ya da beraber de gezebiliriz. Gezmeyi düşündüğümüz yerler, özellikle kotor ve dubrovnik. Hertürlü öneriye de...
  9. J

Japonya gezisi( hokkaido,kyushu)

Ynt: Japonya gezisi( hokkaido,kyushu) Samet merhaba, ben senelerce japonyayı hayal ettim, Çok geç gidebildim. Hayali japonya olanlara yardım etmeyi çok isterim. Öğrencilikte zor tabi,Düzgün gezmek için. Jrail pass almanı(sınırsız tren bileti) (750$ civarı/21günlük) günlük(25$/30$) hostel ya...
  10. J

Japonya gezisi( hokkaido,kyushu)

Herkese selamlar, yazın agustos sonlarına doğru, 21 günlük japonya gezisi planlıyorum. Japonyanın güneyi, ve kuzeyini gezecem. Geçen sene de uzun süre gezdim japonyayı. Japoncam var. Sınırsız tren bileti(700$) alıp, uzun uzun gezmeyi planlıyorum. Gezilecek yerler en aşağıda. Hayali japonya...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,163
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri