jepue kullanıcısının son içeriği

1. J

Muğlada Kamp :)

Selamlar , 18 - 22 ağustos mugla tarafında olacağız. Kamp alanlarının cok yogun olacagını düşünüyorum, kamp alanı dışında bildiğiniz yerler tavsiyeleriniz var mi? yoksa en kötü muğlaya indiğimizde keşfedeceğiz. teşekkürler
  2. J

Kamp Yeri Seçimi

Selamlar, cuma günü Bodruma inip,oradan araç kiralayıp 4 gece kamp yapacağız. Biraz araştırınca Bodrum için de VOLO kamp gördüm . Onun dışında alternatif nereyi değerlendirebilirim? Mazı koyu hakkında güzel yazılar var, oraya gitsek WC olan bir yer bulur muyuz? Son sorum :) ya da bu çevrede...
  3. J

Boluda Kamp Alanları

Merhaba Yarın biz de gitmeyi düşünüyoruz, Aladağ'lar mı 7 goller mi abant mı tavsiyeniz? Hava yağışlı bekleniyor.
  4. J

Tek Başına Kampın Dayanılmaz Hafifliği :)

Merhaba bir çok yeri paylaşmışsınız ama fotolar gitmiş. Bayram da kamp yapmak istiyoruz manzarası güzel bir yer tavsiye eder misiniz?
  5. J

Bolu Yedigöller

Merhaba, ben de kocaeli yönünden gitmek istiyorum,arabam cok yüksek değil, yol durumu hakkında bilgi verebilir misiniz? teşekkürler.
  6. J

Kandıra Kamp Alanı

Ynt: Kandıra Kamp Alanı Zamanın ötesinden yazıyorum, yeni üye oldugum için, Kandıra da Bağırganlı da yazlığımız var, güzel bir yer ama kamp için alan yok. hemen yanında seyrek var denize nazır ormanı var, burda kamp yapılıyor ama tesis yok. Onun dışında kerpe de tesis var ama kalabalık bir yer...
  7. J

Bodrum-datça Kamp Alanı Tavsiye

Merhaba doğar severler, bu sene 1 haftalık tatilimi hiç gitmediğim ama görmek istediğim bodrum ve datça da geçirmek istiyorum. Sizlerin tavsiye edebileceği kamp alanları var mı? Yeşil ve mavinin buluştuğu toprağa yakın olup ruhumu doğaya teslim edebileceğim.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,831
Kayıtlı Üye Sayımız
166,936
Kaydolan Son Üyemiz
Mehmetfv263

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri