jonkro kullanıcısının son içeriği

1. J

Bir Jeep'cinin Land Cruiser VX80 Günlüğü

Ynt: Bir Jeep'cinin Land Cruiser Vx80 Günlüğü Allah Nazardan Saklasın .. Gerçekten De Bi Endurocu Olarak Çok Hoşuma Gitti.
  2. J

HAYAT GEZİNCE GÜZEL-5-

Ynt: HAYAT GEZİNCE GÜZEL-5- Yüklediğiniz 5 konunun 5 ine de baktım. Hepsi de çok güzel maşallah Mesut Bey.Bol gezmeler :) :) :) :)
  3. J

bacak kırılması (femur kırıgı)

Ynt: bacak kırılması (femur kırıgı) gerçekten büyük geçmiş olsun...
  4. J

"Türkiye'nin Yarısı: Kıyıları" 4500 Km Scooter ile Yol Hikayesi

Ynt: "Türkiye'nin Yarısı: Kıyıları" 4500 Km Scooter ile Yol Hikayesi hakikaten cesaretine hayran kaldım.bu fotoğrafları hele de motorunu görünce helal dememek elde deil.
  5. J

Yeni Motorum ile Gezmek için Sabırsızlanıyorum

Ynt: Yeni Motorum ile Gezmek için Sabırsızlanıyorum Allah kaza bela vermesin.Tadını aldırsın inşallah.
  6. J

Kamp Güvenliği İçin "Son Teknoloji Güvenlik Sistemi" :)

Ynt: Kamp Güvenliği İçin "Son Teknoloji Güvenlik Sistemi" :) güzel bir buluş tebrik ederim :) inşallah kullanmak da nasip olur ..
  7. J

KUBA STR250 ve diğerleri

Ynt: KUBA STR250 ve diğerleri bu motor senin mi ?
  8. J

KUBA STR250 ve diğerleri

Ynt: KUBA STR250 ve diğerleri önerileriniz için çok sağolun ama ben atv demedim ki ...
  9. J

KUBA STR250 ve diğerleri

arkadaşlar merhaba,öncelikle aranıza yeni katılmaktan dolayı çok mutluyum.ben gaziantepte yaşayan hem üniversite okuyan hem de çalışan bir üniversite öğrencisiyim.motor hastasıyım şu anda motorum olmasa da geçmişte farklı motor tecrübelerim var. benim sorum şu olacak.elimde 3000-3500 civarı bir...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,028
Kayıtlı Üye Sayımız
166,771
Kaydolan Son Üyemiz
feryboatcom

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri