kaderaniz kullanıcısının son içeriği

1. K

Amasra Batum Rotası

10 ağustos gibi Amasra da olmayı planlıyoruz. Bunun dışındaki tarihler uymuyor maalesef.
  2. K

Amasra Batum Rotası

Teşekkür ederim. Tiflis'e de uzanabiliriz.
  3. K

Amasra Batum Rotası

Merhaba arkadaşlar, Ağustos ayında iki kişi Amasra Batum arası sahilden, arabamızla daha çok çadır kampı tarzında tura çıkacağız. Rotamız boyunca yapmamız gerekenler, uyarılarınız, kamp alanları, gastronomik faaliyetler vs ile ilgili bilgi verebilirseniz seviniriz. Ücretsiz ya da düşük ücretli...
  4. K

Izmir Ça

Elbette eminim. Dikili çam kamp. Hatta Hilmi beyle direkt görüştüm. Kendi çadırımla gecelik 60 TL istendi. Verilen elektrik duş wc. Çok fazla denince bir hafta kalırsam 30 TL olabileceği söylendi. Kaldı ki bence o bile fazla. Ayvalıktan aşağı doğru neredeyse girmediğim kamp alanı kalmadı. Bu...
  5. K

Izmir Ça

Kamp alanı güzel. Fakat wc duşlar oldukça pis. Ayrıca çadır yeri için 60 TL gibi bir rakam istendi ki çok ama çok fazla. Verilen hizmete kıyasla çok uçuk olduğu için kalmadım.
  6. K

Hangi Şişme Yatak Veya Mat?

Söz ettiğim yatağı bugün denedim. Çadırımın içine tam sığdı. Gayet güzel. Oldukça rahat. Şişirmesi el pompası ile 5_10 dk arası sürüyor. Toplaması çok daha kolay. Tek sıkıntı biraz ağır olması. O da benim için sorun değil. Ayrıca yastığa gerek olmayacak kadar güzel bir baş bölümü yapılmış...
  7. K

15 Temmuz 30 Ağustos Kamp Önerileri

Elbette... Muğla civarında karşılaşırız diye düşünüyorum. Malum Antalya'nın doğusu biraz cansız sanki. Fakat tecrübeleri aktarmakta fayda var. Haberleşmek dileğiyle...
  8. K

Hb'de çift kişilik şişme yataklar kategorisinde kahverengi 60 TL olan yatak. Henüz ulaşmadı.
  9. K

Ben bugün hb'den Intex 2 kişilik kamp yatağı aldım. 60 TL. Ürün gelince yorum yaparım. Ancak üç aşağı beş yukarı hepsi aynı gibi bir izlenim edindim.
  10. K

Teşekkür ederim. Biber gazı, sinek ilacı, seyyar lamba, üçlü priz tamamdır. Sinek ilacı dışındakiler aklıma gelmemişti. Sağolun. Elektrik çok problem olmaz diye düşünüyorum. Varsa kullanırım yoksa idare ederim. Yemekleri gazlı ocakta pişireceğim. Piyasada katlanır su bidonları var. El yüz...
  11. K

Teşekkürler. Sağlık malzemelerini yazmayı unutmuşum. Onlar da var elbette. Fakat biber gazı v.s. gerek olur mu? Genelde işletmelerde kalmayı düşünüyorum.
  12. K

Merhabalar, Bu yıl 15 Temmuz ile 30 Ağustos tarihleri arasında kamp yapmayı planlıyorum. 45 günlük sürenin tamamını bu iş için ayırdım. Tek başıma olacağım. Kamp malzemelerimi biraz araştırmayla büyük oranda tamamladım. Eksikler hatalar illa ki vardır ancak hem bütçem hem de bilgim bu kadarına...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,916
Kayıtlı Üye Sayımız
166,696
Kaydolan Son Üyemiz
BiSQuiT.

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri