kadie Yigit kullanıcısının son içeriği

1. kadie Yigit

Range Rover P38 Kullanıcıları Lütfen Bu Başlıkta Tanışalım Parça Desteği veTakas

Selamlar Herkese iyi durumda range rover p38 v8 4.6 Motor Ariyorum Aracim 1999 model 80 bin km yardiminiz olursa sevinirim İyi calismalar
  2. kadie Yigit

Land Rover'cılar, Bizler Kaç Kişiyiz ?

Selam herkeze 1999 range rover p38 sahibiyim 80 bin de araca motor blok patlamasi yasandi bir kullanic hatasi yuzunden 4.6 v8 temiz bir motor aramaktayim ayrica
  3. kadie Yigit

Range Rover P38 Kullanıcıları Lütfen Bu Başlıkta Tanışalım Parça Desteği veTakas

Ayni seyi bendd dusundum km ile ilgil bayag baktirdim orjinal diyorlar Bu bolgede yollar biraz uzak oldugu icin baska carem yok yok sa bende bu araca pek taktirmak istemiyorum ben de prins markada karar kildim tesekkurler
  4. kadie Yigit

Merhaba Herkese Ben 1999 model bir p38 sahibi olucam insallah simdilik araca sahibiyle anlastim arac 82 bin km bu arada ve de temiz bir arac sorun olmaz ise yeni yilim 2 . haftasi arac bende olucak tek merak ettigim konu motoru bir yeni tip dedikleri motor var acaba 1999 olan modeller giriyor mu...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,943
Kaydolan Son Üyemiz
senol52

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri