Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhabalar önümüzdeki haftasonu müsait olan arkadaş veya arkadaşlar varmı?
Bolu civarı bir yerde kamp yapmayı düşünüyorum aladağlar olur Abant olur ancak etrafımda pek cesaretli doğasever arkadaş olmadığından bu platformda birileriyle tanışmaya karar verdim.aracım yok araç olmaması benim için...
Merhaba arkadaslar.25 ocakta izinim bitiyor.25 ocağa kadar bir iki gün kamp yapmak istiyorum.kış kampı.şu an tek başımayım.bana ktılmak isteyen msj atsın.şu kış kampını yapalım artık daaa
Selmn alkm abi.benim çadırı satılığa çıkartmamın sebebi maddi sıkıntılardan dolayıydı.bu sene mezun olunca bursumda kesildi.o yüzden yani yoksa hala heyecanım var.hele bide şu istanbulda son yağan karı görünce kış kampı yapma isteğim dahada perçinlendi.şu an tek eksiğim tulum.bu haftasonu...
.önerin için teşkkr edrm önclikle.tulumu biraz incledim gayet uygun .inşallah donarak ölmem abantta.
Bu arada evet kış kampı diğer mevsimlere benzemiyor.hem yük artıyo hem paha.ekipman sağlam olması lazım.ama kışın yaptığım zamanlardaki kamp çok eziyet çektiriyor bana ama aynı zaman da çok haz...