Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Aslında henüz yüksek irtifa da kamp yapmasam da , özellikle ilk tercihim kış kampı olacağından böyle bir çadır almaya karar verdim. Sadece kış kamp yapmayacağımdan da her mevsim kullanabileceğim bu çadır diğerlerine göre daha uygun gözüktü. yorum için teşekkürler
aslında hala almadım. Tek kişi kullanacağım içim flame almaya karar versem de hala 550 civarında olduğu için belki düşer diye bekliyorum :) gerçi bu fiyatın altına da düşmez gibi. Siz hangi çadırı ne kadara aldınız ? şimdiden cevap için teşekkürler
Merhaba arkadaşlar husky fighter almayı düşünüyorum da fiyat geçen sene bu zamanlarda 600 lira civarındaydı, şimdi ise 800 lira civarında bu fiyatlar düşermi 1-2 ay içinde veya sonrasında yoksa fiyat artık 800lira olarak kalırmı. Şimdiden teşekkürler.
Ynt: En İyi Outdoor Sitesi
Dükkanlarda daha kısıtlı ürün olduğu için bunların sitelerinden almayı düşünüyorum. Bu outdoor siteleri içinden önerdiğiniz varmı ? teşekkürler
Ynt: Husky Fighter Ve Makalu Fighter
evet bende öyle duymuştum , ama husky nin makalu için yaptığı çadırların su geçirmezlik özelliği gibi bazı özellikler makaluda daha iyi. onu tam anlayamamıstım. cevabın için teşekkürler bilen varsa yardım edebilrmi