Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Tüm forum üyelerine selamlar. Bir tanıdığım vasıtası ile ulaştığım bir LC100 ü deneme fırsatım oldu (2006 model V8) araç sahibi sadece kendi kullanım süresi boyunca yapılan bakım geçmişine hakim öncesini ise bilemiyor.
Araç çok sessiz çalışıyor içinde ses yok vites geçişleri hiç hissedilmiyor...
Herkese selamlar. Forumda soracağım soru ile alakalı konu başlığı bulamadım o nedenle yeni konu açtım.
Sağlıklı ve düzgün çalışan bir VX 100 LPG de Litre bazında 100 km ye şehir içi/şehir dışı ne kadar yakıt tüketmeli. Bahse konu araç tamamen standart büyük lastikler ve offroad donanımı söz...
Arkadaşlar 2000 model 100 serisi bir LC ye müşteri oldum araç oldukça temiz ve diri hiç kazası yok değişen boya yok içi de oldukça düzgün fakat araca motor yapılmış şu anki km si 275 bin. Motoru onaran ustaya aracı vasıtasıyla ulaşıp onarımın nasıl yapıldığı ile ilgili bilgi almaya çalıştığımda...
Umarım konuyu yanlış yere açmamışımdır bir süredir LC 100 4.7 bakıyorum ilandaki araç özelinde (model yılı 99) veya bu model yılı genelinde fikri bilgisi olan arkadaşlardan yardım rica ediyorum. Herhangi bir dönüşüm veya proje için almıyorum kamp balık ve hafif arazi gezileri için kullanacağım ...