kantarcı kullanıcısının son içeriği

1. kantarcı

110 Fren Pedali Basili Kaliyor

selamlar yardımcı olursanız memnun olacağım ..aracın fren pedalı basılı kalıyor balatalar tabiki ısınıyor ayağımla kaldırıyorum çözümü basitmidir yoksa arızalanan bir parça mevcutmu tşklr...
  2. kantarcı

Yapmadan Dönme

Ynt: Yapmadan Dönme bence ;öncelikle gün sonunda istanbulda kahrolası magandalar yüzünden vurulmadan , alkollü hızlı araç kullananlardan veya çukura düşüp , üzerine bir şey düşmeden ölmediğin her gün için dua etmelisin..
  3. kantarcı

Türkiyede İlk Ve Tek Land Rover Defender Aksesuarları

Ynt: Türkiyede İlk Ve Tek Land Rover Defender Aksesuarları takip...
  4. kantarcı

Defender Kaput Üstü Fiber Uygulaması

Ynt: Defender Kaput Üstü Fiber Uygulaması merhabalar ; bendeki rengi solan fiberi ne tür boya ile boyayabilirim . tşklr...
  5. kantarcı

Defender Motor Tavsiyeleriniz

Ynt: Defender Motor Tavsiyeleriniz benimde düşündüğüm elbette BD30 3000
  6. kantarcı

İlk Defa Defender Alacağım Nerelere Dikkat Etmeliyim

Ynt: İlk Defa Defender Alacağım Nerelere Dikkat Etmeliyim sahibi güzel masraf yapmış araç 10 numara görünüyor gerçekten niyetiniz varsa .hayırlısı olsun
  7. kantarcı

Aliexpersten Alı Veriş Yaparken Dikkatli Alıveriş Yapın

Ynt: Aliexpersten Alı Veriş Yaparken Dikkatli Alıveriş Yapın merabalar; zaman bende aexpress ten işlem yapıyorum şimdiye kadar sıkıntı yaşamadım . bence firma hakkında yorum kısmına olumsuz puan ve görüş verirseniz dünya çapında firma hakkında fikir edinebilir . tşklr..
  8. kantarcı

Land Rover Defender Yedek Parçaları

Ynt: Land Rover Defender Yedek Parçaları merhaba; uzun zamandır beklediğim hidrolik direksiyon kutusu ve pompası mevcutmudur. tşklr...
  9. kantarcı

Midland Alan 80

Ynt: Midland Alan 80 mrb; resim yüleyebilirseniz bir fikir oluşturabilir tamiri varmıdır ayrıca son fiyatı ne olur; tşklr...
  10. kantarcı

Alınık Defender Ön Koltuklar

Ynt: Alınık Defender Ön Koltuklar arayış devam ediyor
  11. kantarcı

Defender İçin Ortakonsul

Ynt: Defender İçin Ortakonsul mrb. ebatlarını yazabilirmisiniz bir adet arka kabine malzemelik olarak düşünüyorum. tşklr...
  12. kantarcı

Ynt: Alınık Defender Ön Koltuklar mrb. mümkünse resim rica etsem whatsup olabilir. tşklr...
  13. kantarcı

selamlar defenderime iyi durumda özellikle sigara yanığı ve yırtığı olmayan koyu renkte orijinal otokar ön koltukları arıyorum kumaş olabilir.istanbul içi elden alabilirim. ilgilenenler için numaram 0505 780 80 81 saygılarımla...
  14. kantarcı

Defender 110 Dan Çıkma Sıfıra Yakın Komple Koltuk Takımı

Ynt: Defender 110 Dan Çıkma Sıfıra Yakın Komple Koltuk Takımı mrb. ön koltuklara talibim, yok komple satılıktır derseniz, ltf tel numaramı kaydedin karar değiştirseniz arayabilirsiniz. tşklr.... 0505 780 80 81
  15. kantarcı

Midland 199a icin anten ariyorum .

Ynt: Midland 199a İcin Anten Ariyorum . mrb. fiyat uygunmuş adres lütfen tşklr....

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,162
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri