kanunimurat kullanıcısının son içeriği

1. kanunimurat

Yerli Çekme Karavan Üreticilerine Eleştiriler

Merhaba Arkadaşlar, Bu karavan üretim işine ne kadar çok firma girerse emin olun kalite artacak fiyatlarda zamanla düşecektir. Para kazanmak zor iş. Çoğumuz en uygun fiyata kendimize göre en uygun ve kaliteli karavanı almak istiyoruz. Bu bağlamda özellikle buradaki son kullanıcıların, firma...
  2. kanunimurat

Merhaba, Önerileriniz için teşekkür ederim. Henüz Ortiz ve Carabinatayı bizzat canlı inceleyemedim. Saly XL ve Caretta Uncle ranzalı modelini de listeme ekliyorum. Korona tehlikesi biter bitmez bir fuarda veya üretim yerlerinde gidip bizzat görmek isterim. Birkaç ay önce Kocaeli'ndeki fuara...
  3. kanunimurat

Merhaba Arkadaşlar, Carpento'yu baya yerden yere vurmuşsunuz ama 750 kg altı böyle bir karavan varsa bana bildirirseniz memnun olurum. Linki aşağıda belittim. Tasarım vekullanışlılık olarak Ortiz ile Carpento arasında kaldım Ortiz 3,90 ranzalı olan, Carpento ise 4,10 biraz daha hafif Ortize...
  4. kanunimurat

Captiva Araç Üstü Çadır

Tabiki bu normal araç yükseldiğinde ağırlık merkezi değişir. Biraz rüzgar sesi de artar. Yakıt artar. Ancak araç hareketsiz halde tavan 1 tona yakın taşır. Çadır taktırmayı düşünüyorsanız endişelenmeyin derim. Kütahya da Zümrüt çadır hesaplı ve kalitelidir. Çadırın boş ağırlığı boyutuna göre...
  5. kanunimurat

Captiva Araç Üstü Çadır

Merhaba. Duyduğunuz bilgi yanlış. Aracın tavanı araç devrildiğinde kendi ağırlığını taşıyacak güçtedir. Benim aracın üstünde hem port bagaj hem de 150*250 çadır var.
  6. kanunimurat

Araç Üstü Çadır Seçimi

Merhaba, Zümrüt araç üstü çadır alabilirsiniz. Tentesiyle alırsanız daha kullanışlı olur.
  7. kanunimurat

Doğu Karadeniz Turu - Temmuz 2019

Hayırlı olsun yeni tayininiz. Afyonun da gezilecek yeri çoktur.
  8. kanunimurat

Doğu Karadeniz Turu - Temmuz 2019

Merhaba Arkadaşlar, 29 Temmuz ile 10 ağustos tarihleri arasında araç üstü çadırımızla eşim ve iki oğlumla birlikte Afyonkarahisar çıkışlı Samsun, Ordu, Giresun, Trabzon, Rize, Artvin, Batum arası kamplı bir karadeniz turu düşünüyoruz. Bu tarihler arasında bize kısmen veya tur boyunca eşlik...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,935
Kayıtlı Üye Sayımız
166,951
Kaydolan Son Üyemiz
mikeshustons

Çevrimiçi üyeler

Geri