kaos77 kullanıcısının son içeriği

1. K

Salda Gölü Bisiklet Gezisi

Ynt: Salda Gölü Bisiklet Gezisi ne işiniz var belediyenin plajında çadır kuruyorsunuz tek gölge yok. bir daha gidince orman plajında cadırı kurun yeşilovadan saldaya doğru gideren ilk gördüğünüz yer belediye halk plajı 2km kadar ilerde orman kampı var ağaçtan tabelası vardır hala duruyosa sağa...
  2. K

5 - 6 - 7 Eylül Burdur Salda Gölü Kampa Kim Var?

Ynt: 5 - 6 - 7 Eylül Burdur Salda Gölü Kampa Kim Var? çocukluğumdan beri her sene birkaç defa gittiğim yer. turizm adı altında betonlaşmanın olmadığı doğanın bozulmadığı yada az bozulduğu ender yerlerden biri doğayla iç içe olmana rağmen her türlü ihtiyacını rahatlıkla karşılayabileceğin...
  3. K

Bisiklet Aksesuarları

Ynt: Bisiklet Aksesuarları ilginiz için teşekkür ederim 5 günde 1500 kişi okumuş ama bir kişi bile ben şurdan bunu aldım memnunum tavsiye ederim gibi küçücük birşey bile yazamamış. admin konuyu silebilirsin.
  4. K

Bisiklet Aksesuarları

tüm bisikletçilere selamlar. geçenlerde salcano astro 212 hd aldım 640 liraya geldi 30 lirayada kilit aldım memlekete gönderdim, inşallah kazasız belasız 4 mevsim yıllarca binmeyi planlıyorum. sorunum şu ben buna aksesuar alacağım suluk, en azından teker patlaması ufak tefek arızalar için alet...
  5. K

Burdur Salda Gölü

Ynt: Burdur Salda Gölü 25 senedir saldaya giderim(eskiden orman kampında su ağaçların altındaydı). geçen sene gittiğimde orman kampında vc lerin önündeki lavaboların içinde 15 cm büyüklüğünde anadolu sarısı akrebi gördüm, ilk defa akreple karşılaştım oda saldada dekgeldi. o tür nemli yerleri...
  6. K

Altın çilek

Ynt: Altın Çilek içinde fruktoz şekeri olan bir meyve nasıl olurda kilo verdirir ve diyabet şekere iyi gelir?
  7. K

Doğa Sporcusunun Kol Saati?

Ynt: Doğa Sporcusunun Kol Saati? http://www.ebay.com/itm/CASIO-PROTREK-TOUGH-SOLAR-BLACK-TITANIUM-100M-PRG60YT-WATCH-PRG-60YT-/280788636709? ben bunu 10 sene önce aldım kolumdan hiç çıkarmadım banyo deniz hariç, taş taşırken boya yaparken odun kırarken vs. hep kolumdaydı o kadar hor kullandımki...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri