Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
[QUOnbul a gidicem bu ay sonunda. Orada göstermeyi dusunuyorum. Şimdilik beklemedeyim.TE="fabrika1, post: 1424499, member: 130877"]Sorunu halledebildinizmi ?
İsta
Teşekkür ederim dostum TE="cihangirx, post: 1424127, member: 142995"]istanbul anadolu yakası bostancı sanayii sitesinde güney oto erol usta 0216 574 30 52 yada gene aynı yerde yahyalı oto 0216 577 20 63 buralarda bilgi alabilirsin
Tess
Teşekkür ederim dediklerinizi uyguluyorum zaten. Ama yine de can sıkıcı bi durum:-(="fuatcemal, post: 1424099, member: 49502"]selam bende 2003 model xtrail var
dediğiniz gibi bende de aynısı oluyor.çünki arac durdugu zaman viteste ise fren yaparsanız araca göre titreme normal.
ben hemen bosa...
Şu an değilim ama 1 ay sonra orada olacağım. Hangi servis? UOTE="cihangirx, post: 1424015, member: 142995"]ne hikmetse bu xtrailciler pek forumlara girmiyor . beniki t31 kasa ve hiç böyle birşey yaşamadım istanbula iseniz önerebileceğim özel servis olur
Su
slm arkadaşlar. aranıza yeni katıldım. 2004 x trail aracım var. lpg li. otomatik. araç r ve d konumunda iken diyelim ışıklarda titretme yapıyor. p ye ya da n ye aldığımda ise tık yok. bir de rampalarda çekiş çok düşük 60-80 km yi geçmiyor. gaza biraz yüklenince vites küçültüyor devir 5 binlere...
slm
ben emrah doğa , kamp ve balık tutkunuyum
site çok güzel. emeği geçen herkesin ellerine sağlık
bilgi paylaşıldıkça çoğalır
saygı ve sevgilerimi sunuyorum...