Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Yeni Kasa(2012 Ve Üstü) İsuzularda Yağa Mazot Vs. Karışması
Benim aracımda D-Max 2012 model 14.000 km. Servise gittiğimde yağ kontrolü yapıldığında yağın 1 litre kadar arttığını gördüm. Servis 2012 sonu araçların tamamında motor yağına yakıt karışması sorunu olduğunu söyleyerek motor yağı...
Ynt: L200 4x4 otomatik vites offroad hazırlığı
İstanbul uzak olduğu için gelme ihtimalim olmuyor. Ancak dediğim yükseltme kitini bulabilirsem burada servisteki ustalar montajını biz yaparız dediler. Bu araçlarda normal amortisör varmış gazlı amortisörler takıldığında aracın konforunun arttığını...
Ynt: L200 4x4 otomatik vites offroad hazırlığı
Çok teşekkür ederim. Sizlere de kazasız günler diliyorum. Aracımdan son derece memnunum. Aracın altında bulunan orijinal 245/65/17 lastikler ömrünü tamamladığı için 265/70/17 M/T lastik taktırdım.Dolayısı ile araç 2-3 cm yükseldi.Offroad değilde...
Merhaba. 2007 Mitsubishi l200 4x4 otomatik vitesli aracımla aranıza yeni katılmış bulunmaktayım. Aracıma offroad donanımı yaptırmak istiyorum. Karadenizde bu işi yapabilecek bir usta -servis bulabilirmiyim. Siz tecrübeli arkadaşlardan yardım bekliyorum. Teşekkürler.